26/6/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

  

 

 

 Ο Δήμαρχος Μετεώρων έτοιμος για υπογραφή συμβολαίου ανταλλαγής της Κωνστάντιου Σχολής

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  08/01/2019 12:32:52
Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση για την ανταλλαγή της Κωνστάντιου Σχολής (θέμα 15ο «Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την ανταλλαγή ακινήτου- Λήψη απόφασης για ανταλλαγή ακινήτων»)...

Ειδικότερα όπως αναγράφεται:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1. Εγκρίνει την ανταλλαγή του κτίσµατος (Κωνστάντειος Σχολή) που βρίσκεται εντός του υπ’ αρ. 4 οικοπέδου, του 22ου Οικοδοµικού Τετραγώνου της πόλεως Καλαµπάκας, επί της οδού Αγ. Βαρβάρας, εµβαδού 268,36 τ.µ. ιδιοκτησίας του Δήµου Μετεώρων, µε το ακίνητο ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων εµβαδού 507,81 τ.µ. που βρίσκεται στον 1ο όροφο οικοδοµής εντός του 164Α Οικοδοµικού Τετραγώνου, στην περιοχή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της Δηµοτικής Κοινότητας Καλαµπάκας του Δήµου Μετεώρων, επί της οδού Πίσπα, όπως αυτό απεικονίζεται στο, από Μάρτιο του 2017, Τοπογραφικό Οικοπέδου, κλίµακας 1:500, του Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού Τρικάλων Θεοδώρου Κουτσανίτη σε συνδυασµό µε την, από Μάρτιο του 2017, Κάτοψη Ορόφου, κλίµακας 1:50, του ιδίου Πολιτικού Μηχανικού.

2. Βεβαιώνει την προφανή ωφέλεια της ανταλλαγής, των ως άνω ακινήτων, υπέρ του Δήµου Μετεώρων, όπως ως άνω λεπτοµερώς αναφέρθηκε στην εισήγηση του Προέδρου.

3. Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Μετεώρων, κ. Χρήστο Σινάνη, να υπογράψει το σχετικό συµβόλαιο ανταλλαγής, µετά την επεξεργασία και το νοµικό έλεγχο του σχεδίου του συµβολαίου από τη Νοµική Υπηρεσία του Δήµου και υπό τον όρο ότι η αιτούσα, Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετέωρων, µε την υπογραφή του συµβολαίου, θα παραιτηθεί από κάθε αξίωση επί της διαφοράς της τιµής που προκύπτει από τα ανταλλασσόµενα ακίνητα και εν πάση περιπτώσει θα παραιτηθεί κάθε δικαιώµατος ως και πάσης αγωγής και ενστάσεως ως διεκδίκηση της διαφοράς.

Θετική ήταν και η ψήφος του Προέδρου της Δηµοτικής Κοινότητας Καλαµπάκας κ. Αθανασίου Σινάνη.

Έντεκα δηµοτικοί σύµβουλοι οι κ.κ. Σακελλαρίου Δηµήτριος, Ζαρόπουλος Ιωάννης, Παπανικολάου Γεώργιος, Παπαχρήστος Σωτήριος, Λύπας Δηµήτριος, Κόττης Δηµήτριος, Τσιάρα Σταυρούλα, Τούλας Αντώνιος, Χαρτοπούλου Πέρυ, Κεραµίδας Λεωνίδας και Ζιάκας Βάιος δεν εγκρίνουν την ανταλλαγή των ακινήτων.

Αναλυτικά η απόφαση ΕΔΩ.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U22R
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ