25/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 
 

 

Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Αθανασούλα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/04/2022 19:18:16

Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων δεν μπορούν να παραμένουν αμέτοχοι των εξελίξεων. Ανοίγονται μπροστά μας μεγάλες ευκαιρίες και με την ολοκλήρωση βασικών έργων υποδομής όπως ο Ε-65, η περιοχή μας καθίσταται κόμβος ανάπτυξης και δημιουργίας. Την ευκαιρία αυτή δεν μπορούμε να τη χάσουμε. Δεν επιτρέπεται. Αφήνουμε στην άκρη τη μίζερη λογική που κράτησε καθηλωμένη την περιοχή μας τα προηγούμενα χρόνια και παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας.

Συντάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου ο οποίος έρχεται με ολοκληρωμένες προτάσεις και διάθεση για πολλή δουλειά να δώσει στην πόλη, στα χωριά, στο Δήμο Μετεώρων τη νέα πνοή που χρειάζονται. Στις εκλογές του 2023 θα είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στον τόπο μας. Μαζί μπορούμε και μαζί θα τα καταφέρουμε.

Αποστόλης Αθανασούλας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

Ο Αποστόλης Αθανασούλας γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κανάτα και πατέρας μιας κόρης.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και στη συνέχεια πήρε το Πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ από το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Από το 2007 ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Το 2013 επέκτεινε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στον τομέα του εμπορίου, ανοίγοντας δυο εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη και η προσφορά του στον αθλητισμό.

Το 2008 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣ «Άρης Περιστέρας», ενώ διετέλεσε και πρόεδρος αυτής.

Το 2015 αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός στην ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης «ΑΟΚ» και μέχρι σήμερα είναι μέλος της Διοίκησής της.

Ενεργός επίσης και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με πλούσια εθελοντική δράση σε εκδηλώσεις του Δήμου καθώς και σε διοργανώσεις τοπικών φορέων.

Αποτελεί μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Αιγίνιον-Κοιτίδα Πολιτισμού»

Το 2018 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας, θέση την οποία κατέχει ως και σήμερα, όπως επίσης και του αντιπροσώπου του συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ