21/9/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέο έργο στη γέφυρα Μερίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ασφαλή πρόσβαση προς την εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/07/2021 19:36:27
Τη νέα γέφυρα της Μερίτσας, που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός...

συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Κώστα Μπάρδα, την Περιφερειακή Σύμβουλο και Επόπτρια ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Τρικάλων Δήμητρα Νάτσινα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας Δημήτρη Τσιλίκη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα δημοπρατεί και νέο έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ για την κατασκευή των προσβάσεων και την ασφαλτόστρωση της γέφυρας, δίνοντας στους κατοίκους της Οξύνειας, της Αγναντιάς και του Κακοπλευρίου μια εναλλακτική δυνατότητα πρόσβασης στην εθνικό οδό Τρικάλων-Γρεβενών, μέσω της γέφυρας Μερίτσας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δημοπρατούμε ένα νέο έργο στη γέφυρα Μερίτσας, με το οποίο δίνουμε μια εναλλακτική και ασφαλή οδό πρόσβασης προς την εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων και παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ