facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Νέα τάση στα νύχια: halo manicure - Γράφει συνεργάτης

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  09/08/2012 23:05:39
Νέα τάση στα νύχια: halo manicure - Γράφει συνεργάτης

Η νέα τάση της μόδας στα νύχια τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν λέγεται Halo Manicure (μανικιούρ φωτοστέφανο) και είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και...

 

 

 

 

 

...πανεύκολη να δημιουργηθεί. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου αυτή την εντελώς μοναδική εμφάνιση!
Με αυτό το μανικιούρ, τα νύχια σου θα έχουν μια υπέροχη διακριτική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα είναι εντυπωσιακά και θα μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες περιοδικών μόδας.

1) Αρχικά, πέρασε τα νύχια σου με μία διάφανη βάση.
2) Βάψε όλη την επιφάνεια των νυχιών σου με ένα χρώμα της επιλογής σου. Προτίμησε ένα nude τόνο για την βάση και ένα neon περίγραμμα που θα αναδείξει και το μαύρισμά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε στο νου σου την εξής πράξη: φλούο + φλούο = κιτς!
3) Για να κάνεις το περίγραμμα χρησιμοποίησε ένα πολύ λεπτό πινέλο το οποίο μπορείς να βρεις ακόμη και σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής ή βιβλιοπωλεία ή χρησιμοποίησε τα ειδικά βερνίκια για σχέδια που έχουν πολύ λεπτό πινέλο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μην επιχειρήσεις να κάνεις την γραμμή με το πινελάκι που έχει το βερνίκι.
4) Κάνε την γραμμή πολύ προσεκτικά περιμμετρικά του νυχιού. Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις το πάνω μέρος κενό όπως στον οίκο Chanel. Ουσιαστικά είναι σαν να κάνεις ένα γαλλικό, αλλά σε όλο το περίγραμμα του νυχιού.
5) Αφού ολοκληρώσεις με όλα τα δάχτυλα περίμενε το βερνίκι να στεγνώσει, πέρασε top coat και είσαι έτοιμη!


Ιδέες για χρώματα
Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις στο μανικιούρ halo είναι άπειροι, βασισμένοι στο δικό σου προσωπικό γούστο! Μάλιστα, μπορείς ακόμα και να βάψεις κάθε νύχι με άλλο χρώμα ή διαφορετικού χρώμματος περίγραμμα σε κάθε νύχι!
Οι στυλίστες, πάντως, προτείνουν παλ αποχρώσεις με το halo να γίνεται σε ασημί ή χρυσό, είτε εναλλαγή έντονων χρωμάτων ή ακόμα και να χρησιμοποιήσεις στρας.
Ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι φυσικό χρώμα στο κέντρο και fluo περίγραμμα, είτε ένα απαλό ροζ στη βάση και έντονο κόκκινο περίγραμμα.
Κι αν θες κάτι εμπνευσμένο από 60s’, κάνε την βάση λευκή και το περίγραμμα μαύρο!


Tip 1: Δύο είναι καλύτερα από μια! Οι δεξιόχειρες θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουν με το αριστερό χέρι στο δεξί την γραμμή (και αντιστρόφως!). Γι' αυτό κάλεσε τις φίλες σου σπίτι και καν'τε halo η μια στην άλλη!
Tip 2: Στα σκοτάδια το φλούο βερνίκι φωσφορίζει! Αν θέλεις να σε προσέξουν κάνε halo και βγες!

 

  

 



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P04M8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ