facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Μετεωρίτικου Δρόμου!

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/03/2023 15:12:48
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Μετεωρίτικου Δρόμου!

Τα μέλη της ΟΕ του Μετεωρίτικου Δρόμου, εκφράζουμε πρωτίστως τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες & τους συγγενείς όλων των θυμάτων του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε τη χώρα μας.

Συμπαραστεκόμαστε ιδιαίτερα στο βαρύ οικογενειακό πένθος των συντοπιτών μας, που όλον αυτόν τον καιρό βιώνουν την πιο δυσβάσταχτη απ' όλες τις απώλειες, εκείνη των τέκνων τους.

Ευχόμαστε, τέλος, ταχεία σωματική & ψυχική ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες & τους επιζήσαντες του φοβερού αυτού συμβάντος.

Κατόπιν διαρκούς συνεννόησης από την πρώτη στιγμή, τόσο με την εταιρεία Χρονομέτρησης όσο & με τους υπόλοιπους εμπλεκομένους φορείς, ανακοινώνουμε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης την Κυριακή 02 Απριλίου 2023. Αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι η αναβολή της αρχικής ημερομηνίας του αγώνα, μολονότι μη οφειλόμενη σε υπαιτιότητα της ΟΕ, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή ενός μικρού αριθμού ήδη εγγεγραμμένων αθλητών, αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα ακύρωσης συμμετοχής σε όλους όσοι το επιθυμούν, παρέχοντάς τους τις εξής επιλογές:

1. Επιστροφή ποσού 15€ (αποκλειστικά για τους δρομείς του MTR), μέσω τραπεζικού λογαριασμού ΕΤΕ ή Πειραιώς (εάν επιλεγεί ΙΒΑΝ άλλης τράπεζας, ο δικαιούχος θα επιβαρυνθεί τυχόν προμήθειες του συστήματος ΔΙΑΣ). Διευκρινίζεται ότι η δυνατότητα αποζημίωσης μόνον του 50% του συνολικού αντιτίμου οφείλεται στο χρονικό σημείο (μόλις 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης) που αποφασίστηκε η αναβολή, καθώς το σύνολο σχεδόν των υλικών/υπηρεσιών των αγώνων είχε πλέον ήδη παραληφθεί/εξοφληθεί.

2. Αποστολή του πλήρους "πακέτου αθλητή" σε οποιαδήποτε διεύθυνση εσωτερικού δηλώσει ο ενδιαφερόμενος, με χρέωση της διοργάνωσης.

3. Μετακύλιση του δικαιώματος συμμετοχής στο επόμενο Meteora Trail Run, οποτεδήποτε & αν αυτό πραγματοποιηθεί (& ανεξαρτήτως τυχόν αυξημένου κόστους) την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

ΟΛΕΣ οι αιτήσεις ακύρωσης θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά & μόνον ηλεκτρονικά στο email του Μετεωρίτικου Δρόμου ([email protected]) έως τις 25 Μαρτίου 2023, ώρα 15:00, δηλώνοντας ταυτόχρονα & την επιθυμητή επιλογή απ' τις παραπάνω.

Λόγω, τέλος, του ενδιαφέροντος συμμετοχής οποτεδήποτε οριζόταν νέα ημερομηνία διεξαγωγής, που εκδήλωσαν πολλοί αθλητές, μετά την ανακοίνωση αναβολής της διοργάνωσης, ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με την εταιρεία Χρονομέτρησης & τους προμηθευτές/χορηγούς μας, η ΟΕ αποφάσισε να ξανανοίξει τις εγγραφές από Σάββατο, 11/03/2023, μέσω του επίσημου site της διοργάνωσης (meteoratrailrun.gr) & έως την Κυριακή 26/03/23, έως τις 15:00. Σε περίπτωση που οι εγγραφές υπερβούν το συνολικό όριο που έχει συμφωνηθεί με την εταιρεία χρονομέτρησης ή τις διαχειριστικές δυνατότητες της ΟΕ, οι νέες εγγραφές ενδέχεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα & η διοργάνωση να επιστρέψει το πλήρες αντίτιμο στους τελευταίους εγγεγραμμένους.

Σε κάθε περίπτωση,

- ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσαμε, λόγω ανατροπής του αρχικού προγραμματισμού. Ας έχουμε κατά νου ότι χάθηκαν δεκάδες αθώοι συνάνθρωποί μας, ενώ οι οικείοι τους καλούνται να επωμισθούν το τεράστιο βάρος της απώλειας αγαπημένων προσώπων.

- ευχαριστούμε για την τεράστια υπομονή & κατανόησή που επιδείξατε όλο αυτό το διάστημα.

- ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους εσάς που με τα μηνύματα συμπαράστασής σας εκδηλώσατε -προφορικά ή γραπτά- την υποστήριξη & την αγάπη σας για το Μετεωρίτικο Δρόμο. Σάς υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούμε αντάξιοί σας!

Από την ΟΕ του Μετεωρίτικου Δρόμου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4V236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ