facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιος …να μας φυλάει [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/02/2019 10:24:02
Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ: Κάποιος …να μας φυλάει [ΣΧΛ]
Με αφορμή την ανάρτηση της «είδησης» σε τοπικό site, ότι «υπάρχει εντολή για αυξημένη φύλαξη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των τριών βουλευτών του, γεγονός που αποδυναμώνει την αστυνομική επιτήρηση της πόλης μας», καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη τακτική των fake news...

που μεθοδεύεται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους με προφανή στόχο να πλήξουν την πολιτική και τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών μας.

Ουδέποτε ζητήθηκε ούτε χρειάζεται αστυνομική φύλαξη, αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Αστυνομική Διεύθυνση, τόσο από το κόμμα μας, όσο και από τους βουλευτές μας.

Την περίοδο που σήμερα διανύουμε, μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια που οι πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μας οδήγησαν, τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που νομοθετεί η Κυβέρνηση (κοινωνικό επίδομα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αύξηση του κατώτατου μισθού, κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην υγεία και την παιδεία), οι πολίτες νοιώθουν, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, την στήριξη της πολιτείας και την αναγνώριση των θυσιών που υπέστησαν.

Αντιλαμβάνονται, επίσης, την πατριδοκαπηλία που επιχειρείται, με προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς, από συντηρητικούς και λαϊκίστικους κύκλους, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Μία συμφωνία που τυγχάνει της σχεδόν απόλυτης αναγνώρισης της Διεθνούς Κοινότητας, ενισχύει τον πολιτικό και αναπτυξιακό ρόλο της χώρας, χωρίς την εκχώρηση κανενός κυρίαρχου δικαιώματός μας και αποδεικνύει ότι το να «αγαπάς τη χώρα σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μισείς τις άλλες χώρες».

Οι γνωστοί κύκλοι που διοχετεύουν αυτές τις «ειδήσεις» και η ψηφοθηρική τους επένδυση στο φόβο και την ανασφάλεια των πολιτών, να συνειδητοποιήσουν ότι οι εποχές αυτές πέρασαν και οι πολίτες έχουν αυξημένα κριτήρια των πολιτικών, των προσώπων και των προθέσεων.

Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Καλαμπακιωτης (11/2/2019 10:03:17 μμ):

NoComments τι συμβαίνει; Περιμένω μια απάντηση...με επιχειρήματα όμως Σύντροφε😂!
ΛΟΓΙΚΟΣ τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα κ εμείς...Μιλάμε με "άτομα" με παρωπίδες!!!


ΛΟΓΙΚΟΣ (11/2/2019 7:01:56 μμ):

Σημερινό γεγονός!!!Βρισκόμουν νωρίς το μεσημέρι στο εστιατόριο του Πολύζου στην είσοδο της Καλαμπάκας σε τραπέζι μετά από κηδεία συγγενικού προσώπου,στο μισό μαγαζί είχαν στρώσει τραπέζι για τους Βουλευτές-Προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και τους περίμεναν αργά το μεσημέρι...φεύγοντας άρχισαν να έρχονται με συνοδεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!!!Να τους χαιρόμαστε....όσο για τα σχόλια σου ΝοComments στο συλλαλητήριο ήμουν παρόν και είχε πάνω από 500.000 κοσμο(δεν θα πω 1.000.000 ) και ξέρεις ότι σε πονάει πολύ και λες βλακείες αμετανόειτε Συριζαίε...


Asynartitos (11/2/2019 5:11:20 μμ):

Μα πόσο κομματόσκυλα πια... Πόσο...


Καλαμπακιωτης (11/2/2019 3:11:47 μμ):

NoComments ποιος σου είπε οτι είναι 70.000 κόσμος; Μήπως τους μέτρησες; Αλλά μάλλον είσαι του κόμματος και θίχτηκες!Ετσι είναι αυτά όμως...η αλήθεια πάντα πονάει!


NoComments (11/2/2019 12:28:40 μμ):

Καλαμπακιώτη 70.000 κόσμο δεν το λες και πλειοψηφία


Καλαμπακιωτης (11/2/2019 11:52:59 πμ):

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να τυγχάνει της σχεδόν απόλυτης αναγνώρισης της Διεθνούς Κοινότητας, δεν τυγχάνει όμως της αναγνώρισης απο την πλειοψηφία του ελληνικού λαού!Αν σας λέει κατι αυτό...


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7F561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ