facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ν. Παναγιωτόπουλος: Σύντομα η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/10/2020 09:37:26
Ν. Παναγιωτόπουλος: Σύντομα η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες
Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε από τη Θάσο, την πρόθεση της κυβέρνησης για αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους δώδεκα μήνες...

Ο υπουργός δεν προσδιόρισε τον χρονικό ορίζοντα που θα γίνει αυτό ενώ αρκέστηκε να πει ότι θα πραγματοποιηθεί «σύντομα». «Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι ισχυρές», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ν. Παναγιωτόπουλος, «και διασφαλίζουν τις συνθήκες ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις να προστατεύουν την εδαφική κυριαρχία της χώρας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα δημιουργώντας ισχυρή αποτροπή έναντι κάθε επιβουλής».

Με αυτόν τον τρόπο, είπε ο υπουργός «αντιμετωπίζονται οι προκλήσεις και οι απειλές που δέχεται η χώρα». Επεσήμανε, ότι ο σχεδιασμός του υπουργείου περιλαμβάνει προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών καθώς και αύξηση των στρατεύσιμων με αύξηση της θητείας στους 12 μήνες που «θα γίνει σύντομα» αλλά και «με αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών που βγάζουν τους αξιωματικούς στο στρατό ξηράς, την πολεμική αεροπορία και το πολεμικό ναυτικό», γεγονός που δεδομένα θα φέρει «περισσότερους στον Έβρο για να υπηρετήσουν».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στην αύξηση της θητείας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. στις 13 Σεπτεμβρίου.

amna.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6D459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ