28/1/2023
  


 
Μπουτίνας - Βουρλίτσης μαζί στη 15η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/09/2022 10:02:55

Στα Φάρσαλα για 15η χρονιά πραγματοποιείται η Γιορτή Χαλβά σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δήμο Φαρσάλων, το Επιμελητήριο Λάρισας και άλλους παραγωγικούς φορείς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας με την σύζυγο του Κατερίνα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο βρέθηκαν στα Φάρσαλα όπου πέρα από την εκδήλωση, συναντήθηκαν και είχαν μια αρκετά παραγωγική συζήτηση με τον πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Δημήτρη Βουρλίτση και τη σύζυγο του Μαρία - πρώην Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Μετεώρων. 

Η 15η Γιορτή Χαλβά ξεκίνησε με την επίσκεψη στα περίπτερα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλου και των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Γιάννη Μπουτίνα και Απόστολου Μπίλη, καθώς και εκπροσώπων των φορέων. Μια επιτυχημένη εκδήλωση με πλήθος κόσμου, οι οποίοι παρακολούθησαν όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Μπουτίνας και Βουρλίτσης διατηρούν μια στενή σχέση πολλών ετών, η οποία παραμένει αναλλοίωτη. Στα Φάρσαλα επίσης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και συνομιλήσουν με αρκετούς ετεροδημότες της περιοχής του Ασπροποτάμου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Φαρσάλων.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4X337
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ