facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



«Μπάχαλο» στον ΑΣ Μετέωρα - Στέλνει αναγνώστης [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αναγνώστης  20/08/2019 12:34:02
«Μπάχαλο» στον ΑΣ Μετέωρα - Στέλνει αναγνώστης [ΣΧΛ]
Τελικά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να «γεμίσεις τα παπούτσια» των προκατόχων σου. Είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπήσεις επάξια έναν φορέα με ιστορία που αγγίζει τον έναν αιώνα. Αναφέρομαι στη «νέα διοίκηση» ή «διοικούσα επιτροπή» (πώς λέγεται) του ΑΣ Μετέωρα που με σπασμωδικές, άκομψες και άγαρμπες κινήσεις αντί να φέρει κόσμο στην ομάδα ...

και να δώσει νέα ώθηση στον τοπικό μας σύλλογο, μάλλον πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά ορισμένων, και το ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που με αφορά και το οποίο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πριν μερικές μέρες εμφανίστηκαν στο κατάστημά μου, εκπρόσωποι του ΑΣ Μετέωρα με σκοπό να με ρωτήσουν αν θα συνεχίσω να είμαι χορηγός της ομάδας. Για όσους δεν ξέρουν πρέπει στο σημείο αυτό να πω ότι ο ίδιος είχα χαρίσει ως χορηγία στην ανδρική ομάδα αθλητικό υλικό και συγκεκριμένα στολές στις οποίες υπήρχε το logo της επιχείρησής μου.

Όλα καλά ως εδώ και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω τη χορηγία, αν το ύφος και η συμπεριφορά των εκπροσώπων δεν ήταν τόσο εριστικό, προκλητικό και σχεδόν εκβιαστικό απέναντι μου. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπαν ότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσω να είμαι χορηγός, θα ξηλώσουν το logo από τις στολές των παιδιών! Καταλαβαίνετε, λοιπόν σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει! «Ή μου κάνεις αυτό που σου ζητάω ή αλλιώς σε εκδικούμαι». Με τι; Με κάτι που εγώ τους χάρισα.

Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, για αυτό και ζήτησα να μου επιστραφούν οι στολές που χάρισα, ως μία κίνηση καθαρά συμβολική και δηλωτική του γεγονότος ότι πλέον η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα δεν με εκφράζει προσωπικά. Δεν εκφράζει αυτό που επιθυμώ εγώ στην ομάδα της πόλης μου. Δεν θεωρώ ότι με τέτοιες κινήσεις μπορεί να προσφέρει και να εξελίξει τον αθλητισμό στον τόπο μου.

Μέχρι σήμερα δεν μου έχουν επιστραφεί οι στολές και σε όσες προσπάθειες έχω κάνει να βρω κάποιον …υπεύθυνο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι παίζουμε το ποντίκι με τη γάτα. Ένα μπάχαλο επικοινωνίας με τον έναν «αρμόδιο» να με παραπέμπει στον άλλον «αρμόδιο».

Σοβαρευτείτε επιτέλους! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλιώς παρατήστε τα όσο είναι καιρός και αφήστε να αναλάβουν άλλοι, που θα είναι αντάξιοι συνεχιστές της ιστορίας της ομάδας των Μετεώρων.

Παναγιώτης Αγγέλου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ (20/8/2019 3:08:44 μμ):

Είμαι άσχετος με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ομάδα χρόνια τώρα ψάχνει άτομα που να έχουν οικονομική ευρωστία. Κατά καιρούς βρέθηκαν «ήρωες». Το πρόβλημα πάλι στο προσκήνιο. Μήπως θα πρέπει ορισμένοι να πάρουν απόφαση ότι μπορούμε να έχουμε ομάδα, που παίζουν νέοι από τον τόπο μας αμισθί, και σε μικρές κατηγορίες. Για την καταγγελία πιστεύω ότι τα άτομα που είπαν αυτό, είναι σε απόγνωση μιας και τα κουκιά δεν βγαίνουν, και το είπαν αν το είπαν, απλά γιατί είναι άσχετοι με τις δημόσιες σχέσεις. Εγώ τους θεωρώ «ήρωες» που ανέλαβαν την διοίκηση. Όσο για τον καταγγέλλοντα δεν χάρισε το υλικό αλλά διαφήμισε την εταιρεία του.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
BMVXJ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ