facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Μουσείο Θεόπετρας - Η προμήθεια εξοπλισμού για διοργάνωση εκδηλώσεων εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/05/2022 10:17:03
Μουσείο Θεόπετρας - Η προμήθεια εξοπλισμού για διοργάνωση εκδηλώσεων εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εντάχθηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, το έργο με τίτλο «SUB 3.3 – Προμήθεια εξοπλισμού για διοργάνωση εκδηλώσεων στο σπήλαιο Πετραλώνων, Χαλκιδική, στο σπήλαιο Κουτούκι, Παιανίας, Αττική και στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης σπηλαίου Θεόπετρας, Τρίκαλα» (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5173977).

Ειδικά για το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας, (Κ.Τ.Ε.Σ.Θ.) προτείνεται η προμήθεια τεχνικού και λοιπού εξοπλισμού με σκοπό τη διοργάνωση εκδηλώσεων (καλλιτεχνικών κ.ά.).

Η προτεινόμενη προμήθεια θα επιτρέψει τη φιλοξενία εκδηλώσεων σύγχρονου πολιτισμού που θα απευθύνονται σε ευρύτερες ομάδες συμμετεχόντων (κατοίκων των συγκεκριμένων Π.Ε., αλλά και των όμορων περιοχών, μαθητών, φοιτητών κ.λπ.) και θα συμβάλει σημαντικά, ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να διαδραματίσει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην τοπική πολιτιστική ζωή.

Ο ζητούμενος εξοπλισμός θα είναι εύκολα μεταφερόμενος και θα φυλάσσεται στις υπάρχουσες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του χώρου. Κατά τη διοργάνωση εκδηλώσεων θα αναπτύσσεται στους εξωτερικούς χώρους του Κ.Τ.Ε.Σ.Θ.. 

Ειδικότερα ζητείται η προμήθεια:

ηχητικής εγκατάστασης (παθητικά ηχεία, τελικός ενισχυτής, ενεργό Subwoofer, κονσόλα διαχείρισης ήχου, καλύμματα, θήκες μεταφοράς, βάσεις, βύσματα και καλώδια), 

συστήματος προβολών (βιντεοπροβολέας full HD με βάση δαπέδου, Extender, μεταφερόμενη και χειροκίνητη οθόνη προβολής με τρίποδα στήριξης), 

συστήματος φωτισμού εξωτερικών χώρων (τηλεχειριζόμενοι προβολείς LED, βάσεις προβολέων, κονσόλα φωτισμού) και 

υποστηρικτικού εξοπλισμού (laptop, ενσύρματα επιτραπέζια μικρόφωνα, ασύρματα φορητά μικρόφωνα, πτυσσόμενες καρέκλες, πτυσσόμενα τραπέζια συνεδρίου, τροχήλατη εξέδρα, αναλόγιο - podium).


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L8GI7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ