facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Μολυσμένοι, σκουπίδια έλληνες - Στέλνει ο Βαγγέλης Λαγός [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αναγνώστης  01/04/2020 11:31:48
Μολυσμένοι, σκουπίδια έλληνες - Στέλνει ο Βαγγέλης Λαγός [ΣΧΛ]
Αντικρίζοντας, χρόνια τώρα, τέτοιου είδους εικόνες, ρύπανσης, ακόμα και τώρα που περιοριστήκαμε στα σπίτια μας και θα έπρεπε υποτίθεται να είναι καθαροί οι δρόμοι μιας και δεν κυκλοφορούμε πολύ, παραθέτω κάποιες σκέψεις επί του προκειμένου.


Καταρχάς οφείλω να επισημάνω ότι κατανοώ απόλυτα την υπερηφάνεια και το μεγαλείο που μας διακατέχει ως λαό, τον αλυτρωτικό ελληνικό οραματισμό που έχουμε, όπως και την απέχθεια που νιώθουμε εμείς οι “ωραίοι, λαμπροί” έλληνες για τους “βρόμικους και άθλιους” ξένους, της Ανατολής κυρίως, Ευρώπης και Ασίας, εισβολείς.

Λοιπόν... για να μιλήσουμε σοβαρά, όχι, δεν κατανοώ. Επειδή εντέλει όπως φαίνεται εμείς οι ίδιοι είμαστε πιο βρόμικοι, ελεεινοί και τρισάθλιοι από εκείνους και ως εκ τούτου μας “χαλούν την πιάτσα”. Γι αυτό τους απεχθανόμαστε μάλλον! Τι δουλειά έχουν και με ποιο δικαίωμα μπαίνουν αλλοδαποί στη σάπια Ελλάδα; Αυτή η Ελλάδα ανήκει στους σάπιους έλληνες.

Η αθλιότητά μας, σαφώς δεν έχει όρια και αντικατοπτρίζεται, υπέρ το δέον, στη φωτογραφία. Η οποία δεν χρειάζεται ουσιαστικά. Αρκεί μία βόλτα στις πόλεις για να διαπιστωθεί περίτρανα το ελληνικό τσίρκο. Σκουπίδια παντού “δίνουν πάρτι” σε κάθε γωνιά, βρόμικα μπάνια σε κοινόχρηστους χώρους και πολλά άλλα μέρη, νεκρά αδέσποτα από φόλες…! Βέβαια, στα μπαλκόνια μας βγάζουμε την τιμημένη ελληνική σημαία και συμμετέχουμε με περίσσιο καμάρι και δέος στις στρατιωτικές παρελάσεις και κατά καιρούς πανηγυρικές πομπές. Έτσι προσπαθούμε να κρύψουμε τη γελοιότητά μας.

Ξέρετε, είμαι σίγουρος κι έχω δει περιστατικά εξάλλου (δεν τα γράφω αβάσιμα), ότι πολλοί (όχι οι μόνοι, προς Θεού, αλλά πολλοί) από αυτούς που βιάζουν έτσι τη φύση, ρυπαίνοντας τον εν γένει περιβάλλοντα χώρο, είναι ρηχοί νταήδες που πριν λίγο καιρό φώναζαν και φωνάζουν για τη Μακεδονία και τα Σκόπια, την Τουρκία, τους μετανάστες κλπ. Αρνούμαστε αφενός να προδώσουν και να ξεπουλήσουν οι πολιτικοί την Ελλάδα.

Από την άλλη όμως εμείς, οι μπάσταρδοι πατριώτες και ιδεολόγοι επαναστάτες, έτσι όπως φερόμαστε ξεπουλάμε τη χώρα στυγνά! Και με χειρότερο τρόπο. Κοιτάμε πως να απωθήσουμε τους ξένους εχθρούς από τη χώρα, ενώ οι βασικοί και κατεξοχήν εχθροί της χώρας είμαστε εμείς, οι μανιωδώς ασεβείς, λεροί έλληνες πολίτες. Οποιασδήποτε ιδεολογίας, κοινωνικής τάξης και ηλικίας!

Και κάτι ακόμα... Εκείνες τις άκρως ανιαρές πατριωτικές και θρησκευτικές ελεγείες των ελλήνων, που “δίνουν και παίρνουν” αυτό τον καιρό, τις ακούω βερεσέ. Ας κοιτάξουμε καλύτερα, για αρχή, να ”στρώσουμε” πολιτισμό στην Ελλάδα. Επειδή έχουμε βαλθεί να τα βάζουμε με τους ηγέτες πάντα, αλλά τους εαυτούς μας (τους πραγματικά υπεύθυνους) τους θέτουμε στο απυρόβλητο. Αυτό που τους προσφέρουμε εμείς λαμβάνουν (οι ηγέτες) στο κάτω κάτω. Ωστόσο τα σκουπίδια είναι μία μόνο από τις πολλές παραμέτρους στο ζήτημα του πολιτισμού αυτής της χώρας βέβαια...

Εν κατακλείδι: Σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε, γεμίστε τον τόπο με σκουπίδια. “Δώστε”… χωρίς έλεος… Μολυσμένοι! Αποβράσματα του κόσμου! Σκουπίδια των Βαλκανίων έλληνες!

σ.σ.: Η λέξη “έλληνας” με μικρό, επειδή πολύ μας είναι το κεφαλαίο.

Πατρίδα μου είναι εκεί που μίσησα και με μισήσαν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού”: μουσικό συγκρότημα “ΤΡΥΠΕΣ”.

Βαγγέλης Λαγός

οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από Τρίκαλα και Καλαμπάκα

skoupidialagos1

skoupidialagos2

skoupidialagos3

skoupidialagos4

skoupidialagos5

skoupidialagos6

skoupidialagos7

skoupidialagos8

skoupidialagos9

skoupidialagos10

skoupidialagos11



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Β Κ (1/4/2020 1:05:15 μμ):

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
15914
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ