22/10/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

  

 

 

 

 

 
Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/09/2021 18:46:49
Η ζωή είναι ένα ανοιχτό πεδίο συνεχών προκλήσεων. Οι επιλογές μας και η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά σε αυτές, αποτελούν έκφραση της προσωπικής μας δύναμης εξέλιξης για να κερδίσουμε το μέλλον...

Τη φετινή σχολική χρονιά η μεγάλη πρόκληση είναι να επιστρέψουμε και να παραμείνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ασφαλείς, στο φυσικό χώρο του σχολείου και στην αναντικατάστατη δια ζώσης διδασκαλία.

Εμβολιαζόμαστε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τους συμμαθητές μας,τ ην οικογένεια και όσους αγαπάμε, την κοινωνία. Και ενθαρρύνουμε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα για να χτίσουμε τείχος ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό. Η ζώσα πραγματικότητα αποδεικνύει ότι κανείς δεν είναι άτρωτος.

Ο κορωνοϊός βρίσκεται ανάμεσα μας, μεταλλάσσεται απρόβλεπτα, αφορά όλο και πιο συχνά τους νεότερους σε ηλικία ανθρώπους. Από τους μαθητές του σήμερα, θα προκύψει η νέα γενιά επιστημόνων του αύριο. Αυτοί που θα κληθούν να καθοδηγήσουν με όπλο την επιστημονική γνώση, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, την κοινωνία στις προκλήσεις του αύριο. Γιατί η γνώση είναι δύναμη. Είναι το κλειδί της επιτυχίας του αύριο, το κλειδί της επιτυχίας στη ζωή. Η γνώση είναι το αγαθό που είναι δικό σας και κανείς δεν μπορεί να σας το αφαιρέσει. Κανείς δεν μπορεί, κανείς δεν δικαιούται να σταματήσει τη πορεία σας προς τη γνώση. Η ατομική ευθύνη οδηγεί στη συλλογική ελευθερία.

Καλή αρχή σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, καλή σχολική χρονιά.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ