facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



ΜΗΝΥΜΑ Του δημοτικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» για το θάνατο του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  31/05/2021 08:46:40
ΜΗΝΥΜΑ Του δημοτικού συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» για το θάνατο του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη
Ο δημοτικός συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» αποχαιρέτησε χθες κατά την εξόδια ακολουθία του με βαθειά θλίψη τον Αρχηγό μας, πρώην Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, Χρήστο Σινάνη...

Ο εκλιπών υπήρξε μία από τις πολιτικές φυσιογνωμίες που σπανίως εμφανίζονται σήμερα στην πολιτική. Επιτυχημένος επιστήμων, επαγγελματίας και οικογενειάρχης ασχολήθηκε με τα κοινά με αποκλειστικό σκοπό να συμβάλει με όσες δυνάμεις διέθετε στην πρόοδο και ευημερία του τόπου μας και των συνδημοτών μας, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο για μία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας παρήγαγε με τους συνεργάτες του μεγάλο έργο σε όλους τους τομείς που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς.

Ασυμβίβαστος και ακέραιος σε θέματα ηθικής τάξης, εργατικός, δραστήριος, συνεργάσιμος με όλους, βαθύς γνώστης των θεμάτων του Δήμου, δυναμικός και αποφασιστικός αναλαμβάνοντας τολμηρές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων του Δήμου και την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του σε στενή και γόνιμη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κυβέρνηση, με έντιμη και ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και ανυποχώρητος πολέμιος της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.

Το ήθος, η ακεραιότητα  και η εντιμότητά του, η χρηστή διοίκηση καθώς και το μεγάλο έργο του στο Δήμο Μετεώρων αναγνωρίζονται από φίλους και αντιπάλους καθώς επίσης ο αγώνας του για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιδιοπροσωπίας του τόπου μας.

Ο αδόκητος θάνατός του πάνω στην ακμή της δημιουργικής του δράσης αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Η δημοτική μας ομάδα ενωμένη θα συνεχίσει το θεσμικό της ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων με αταλάντευτη προσήλωση στις αρχές του θανόντος Αρχηγού μας και με σεβασμό στις παρακαταθήκες που Εκείνος άφησε. Την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια, τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, τη συνεργασία και τον καλόπιστο διάλογο για ένα Δήμο σύγχρονο, καινοτόμο, αποτελεσματικό, παρέχοντα ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες του και θεματοφύλακα των εθνικών και θρησκευτικών μας παραδόσεων, όπως Εκείνος τον οραματίστηκε.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Πρέπει να είναι περήφανη γι’ αυτόν. Εμείς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε άψογα μαζί του θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Είθε Κύριος ο Θεός να τον αναπαύσει «εν χώρα ζώντων».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
N93K7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ