facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Μικέλης Χατζηγάκης: «Η χαμένη ηθική του ΣΥΡΙΖΑ» [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Μικέλης Χατζηγάκης  06/06/2019 19:59:12
Μικέλης Χατζηγάκης: «Η χαμένη ηθική του ΣΥΡΙΖΑ» [ΣΧΛ]
«Ο κυνισμός με τον οποίο διαχειρίζεται την εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δύο μέρες πριν από το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων και την προσφυγή στις κάλπες, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο», τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης...

Η μετάταξη της κόρης της πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν Αντιπροέδρου της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχης-Στεφανίας Δρίτσα, από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, στη Βουλή των Ελλήνων, είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας σειράς ρουσφετολογικών προσλήψεων. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος της Βουλής ομολόγησε χθες με ειλικρίνεια μεν, αλλά και κυνισμό, ότι για τη μετάταξη αυτή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες και διασυνδέσεις»!

Την ίδια ώρα, δύο ακόμη κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (η Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου κόρη της διευθύντριας της γενικής γραμματέως της Βουλής Βασιλικής Τσακανίκα και η Μαρίνα Λελούδα Σκουρογιάννη, κόρη της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Πανταλού) που διορίστηκαν στην Βουλή τα τελευταία εικοσιτετράωρα με ρουσφετολογικές τροποποιήσεις υπέβαλαν την παραίτηση τους μετά το σάλο που προκάλεσαν οι σχετικές αποκαλύψεις.

Οι πολίτες της χώρας παρατηρούν άναυδοι το όργιο ρουσφετιών στο οποίο έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, ενόψει της απώλειας της εξουσίας, χωρίς κανένα απολύτως πρόσχημα. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης», υπογράμμισε ο Μικέλης Χατζηγάκης, «θα φέρει ένα νέο ήθος και ύφος στην κοινοβουλευτική μας ζωή και για αυτό είμαι σίγουρος ότι θα τον εμπιστευτούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στις προσεχείς εκλογές».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
zapatas (6/6/2019 11:48:04 μμ):

Αναφερεστε σε μια συγκεκριμενη ενω εγιναν αλλες 64 μεταταξεις... αποσπασεις-αμαρτιες βεβαιως προηγουμενων ετων απο το 2004, επι κυβερνησης? ή μηπως το ξεχασαμε?


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Z4UWI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ