facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Michael Phelps: Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλιά του;

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης  19/08/2012 22:09:41
Michael Phelps: Κινδυνεύει να χάσει τα μετάλλιά του;

Ο άνθρωπος που έσπασε κάθε ρεκόρ στους Ολυμπακούς Αγώνες του Λονδίνου κερδίζοντας έξι μετάλλια, φτάνοντας συνολικά τα 22, κινδυνεύει να τα χάσει εξαιτίας…

 

 

 

 

...μιας διαφήμισης.
Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, που ήταν και οι τελευταίοι του Μάικλ Φελπς, σφράγισαν την ιδιαίτερα επιτυχημένη "καριέρα" του στις πισίνες, προσθέτοντας σε αυτή ακόμα περισσότερα μετάλλια, κάνοντάς τον να γράψει ιστορία. Όμως ο 27χρονος αθλητής απειλείται με αφαίρεση των μεταλλίων που κέρδισε στην φετινή του συμμετοχή στο Λονδίνο, λόγω της συμμετοχής του στην διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου Louis Vuitton.
Σε μια από τις λήψεις που είδαν πριν μερικές μέρες το φως της δημοσιότητας, ο Μάικλ Φελπς ποζάρει ημίγυμνος σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό, ενώ σε άλλη φωτογραφία κάθεται, φορώντας ένα κοστούμι σε ένα καναπέ και συνομιλεί με την Ουκρανή Larisa Latynina, τη θρυλική αθλήτρια της γυμναστικής, κάτοχο 18 Ολυμπιακών μεταλλίων - ρεκόρ που στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κατέρριψε ο Φελπς.
Οι φωτογραφίες αυτές, όμως, διέρρευσαν στον Ίντερνετ νωρίτερα από το επιτρεπτό χρονικό όριο μετά τη λήξη των Αγώνων, με αποτέλεσμα να θέσουν τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη σε κίνδυνο: Σύμφωνα με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, αθλητές, οι οποίοι έχουν ανέβει στο βάθρο ως νικητές, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε διαφημίσεις εταιριών που δεν είναι χορηγοί των Αγώνων, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά το τέλος της διοργάνωσης - για το Λονδίνο  αυτό το διάστημα έληγε τη 15η Αυγούστου, ενώ οι φωτογραφίες του 27χρονου κολυμβητή για το γαλλικό brand κυκλοφόρησαν στις 13 Αυγούστου.
Έτσι, ο Μάικλ Φελπς κινδυνεύει τώρα με κυρώσεις, ακόμα και με αφαίρεση των πρόσφατων Ολυμπιακών του μεταλλίων. Ωστόσο, αν αποδειχθεί ότι οι φωτογραφίες δεν επρόκειτο να δημοσιευθούν πριν την 16η Αυγούστου, και απλά διέρρευσαν στο ίντερνετ νωρίτερα, ο Φελπς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

 

 



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
P14N8
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ