facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Meteora Summer Live Nights στον κήπο του Theatro Hotel - Τρεις μοναδικές συναυλίες στις 19/7, 4/8 και 16/8

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/07/2019 20:56:41
Meteora Summer Live Nights στον κήπο του Theatro Hotel - Τρεις μοναδικές συναυλίες στις 19/7, 4/8 και 16/8
Καλοκαίρι χωρίς μουσικά ταξίδια δεν γίνεται. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα από τα μαγικότερα μέρη της πατρίδας μας, στους βράχους των Μετεώρων.

Με εφαλτήριο λοιπόν την αγάπη για τη μουσική αλλά και τον τόπο μας, για πρώτη φορά η εμπειρία της μουσικής σκηνής Αέρινο και η φρέσκια ματιά του Τheatro Hotel συμπράττουν για τρεις μοναδικές συναυλίες...

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, κάτω από τη σκιά των Μετεώρων και υπό το φως του γεμάτου φεγγαριού καλωσορίζουμε στον κήπο του Theatro Hotel, τρεις εξαιρετικούς καλλιτέχνες με τους συνεργάτες τους.

Στις 19/7 τη Φωτεινή Βελεσιώτου με το Σωτήρη Μπαλλά, στις 4/8 το Δημήτρη Ζερβουδάκη & στις 16/8 τη Μαριώ!

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια με αφετηρία την Αθήνα και στάσεις σε όλη την Ελλάδα, μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της. Εκτός από τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια του νέου της προσωπικού δίσκου και στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο, με τραγούδια σπουδαίων συνθετών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς από τα Τρίκαλα, έχοντας στα χέρια του την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Λίγες μέρες αργότερα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Δημήτρης Ζεβουδάκης, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, επισκέπτεται την Καλαμπάκα, επιφυλάσσοντας στο αγαπημένο του κοινό μια δυναμική μουσική παράσταση.

Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο, διαδέχονται την γνησιότητα της καλλιτεχνικής πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας την αμεσότητα της ζωντανής επαφής, με την ‘’αλήθεια’’ ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του.

Για το κλείσιμο σας επιφυλάσσουμε μια αλησμόνητη βραδιά με τη Μαριώ. Γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, η Μαριώ δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια τη δική της μικρή ιστορία.

Μια ιστορία που διηγείται, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, σε κάθε της εμφάνιση, τραγουδώντας όλα εκείνα τα ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια και όχι μόνο…

Ώρα έναρξης 9.00 μμ (αυστηρά)

Είσοδος: 12 ευρώ / Προπώληση: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης
• Καλαμπάκα: Αέρινο καφέ μπαρ, Theatro Hotel
• Τρίκαλα: Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος (Ασκληπιού 15)

Tηλ. Επικοινωνίας: 2432094444, 6974816991



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
VHQSE
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ