facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



ΜΕΤΕΩΡΑ | Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος στο αντικείμενο της ορεινής Διάσωσης σε ξερό πεδίο σε συνεργασία με την Αustrian Alpine Police [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/12/2022 10:44:31
ΜΕΤΕΩΡΑ | Διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος στο αντικείμενο της ορεινής Διάσωσης σε ξερό πεδίο σε συνεργασία με την Αustrian Alpine Police [video]

Το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης στο αντικείμενο της ορεινής διάσωσης σε ξερό πεδίο πραγματοποιήθηκε από τους εκπαιδευτές των Ορειβατικών Ομάδων Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) των Ε.Μ.Α.Κ., σε συνεργασία με τον κύριο Αυστριακό φορέα ορεινής διάσωσης “Αustrian Alpine Police” και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βιέννης.

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, αναπτύχθηκαν εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου διασωστικές τεχνικές, για έρευνα και διάσωση σε ορειβατικό – αλπινιστικό περιβάλλον.

Δόθηκε έμφαση στο πρόγραμμα της «Αυστριακής Σχολής», όπου οι τεχνικές είναι βασισμένες στην χρήση μονού σχοινιού, με όφελος τον μικρότερο όγκο εργαλείων αλλά και τον ελαφρύτερο εξοπλισμό.

Πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση σε κοινές διασωστικές τεχνικές, με πολλές παραλλαγές που αποδείχτηκαν απαραίτητες στις κοινές επιχειρήσεις.

Τα οφέλη της συνεκπαίδευσης, θα ενσωματωθούν στα προγράμματα της τακτικής επιμόρφωσης των Πυροσβεστών, μέσω της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.




Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
XJTVG
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ