facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Μετάλλια & Διακρίσεις και για την ομάδα σχολών «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club» στο 10ο Διεθνές και 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών [146 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/11/2022 19:10:39
Μετάλλια & Διακρίσεις και για την ομάδα σχολών «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club» στο 10ο Διεθνές και 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών [146 φώτος]

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 το 10ο Διεθνές και 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και όχι μόνο.

H ομάδα σχολών «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club» ήταν εκεί, έτοιμη με πολυμελή αποστολή για να αγωνιστεί και να δώσει, όπως πάντα, τον καλύτερό της εαυτό.

Και αυτή τη φορά οι αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση αντιμετώπισαν την αγωνιστική πρόκληση ως μια ευκαιρία για αναμέτρηση δυνάμεων και τεχνικών, φυσικής κατάστασης και δυνατοτήτων.

Αγωνίσθηκαν σε kickboxing, boxing, M.M.A. και σε τεχνικές αγωνιστικού knock down.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Αθλητές και από τα τρία dojo (Καλαμπάκας, Τρικάλων, Πύλης) της σχολής είχαν μια εξαιρετική εμφάνιση με επιδόσεις που έφεραν διακρίσεις και πολλά μετάλλια στην ομάδα σχολών «PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club».

Ο δάσκαλος της σχολής, Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan, συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τις υψηλές επιδόσεις που έλαβαν, καθώς και για την αξιοπρεπή εμφάνιση και συμπεριφορά τους στο πλαίσιο των αθλητικών προτύπων και διδαχών.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν σθεναρά και παρά τις δυσκολίες των καιρών τις δραστηριότητες της σχολής, όπως τη συμμετοχή σε εκτός έδρας αθλητικές συναντήσεις. Είναι εμφανές ότι αναγνωρίζουν ότι οι εμπειρίες από τέτοιους είδους συμμετοχές είναι πολύτιμες για κάθε αθλούμενο, για την εξέλιξή του και τη βελτίωση των ικανοτήτων του.

Τέλος συγχαίρει τους διοργανωτές (Α.Σ.Γ.Α. ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ) για την άψογη διεξαγωγή της συνάντησης, καθώς και όλους τους προπονητές της σχολής για τη σωστή, μεθοδευμένη και συστηματική προετοιμασία όλων των αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3U226
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ