facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Μέσα στον υπόνομο

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Βαΐου  20/03/2021 17:14:17
Μέσα στον υπόνομο
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται σε έντονο βαθμό, η ανάδυση και αφόρητη δυσωδία υπονόμου σε διάφορα πολιτικά γραφόμενα, χρησιμοποιώντας και ξεφεύγοντας από κάθε όριο, εκφράσεις, χαρακτηρισμούς, τοποθετήσεις, άλλοτε χαριτολογώντας άλλοτε με μορφή ερωτήσεων και σχεδόν πάντα με τρόπο ειρωνικό...

Ο οχετός που εκκρίνουν εναντίον πολιτικών αντιπάλων του εργοδότη τους, μοιάζει με υπόνομο που κατοικούν ποντίκια και αρουραίοι. Η προσπάθεια συμπληρώνεται και από «στρατευμένους» δήθεν αναγνώστες που συναγωνίζονται στο ποιος θα γράψει το πιο χυδαίο σχόλιο.

Δυστυχώς ακόμα και αυτοί που καταδικάζουν τέτοια φαινόμενα πάσχουν από το σύνδρομο της «κλειδαρότρυπας» και «επισκέπτονται» αυτούς τους υπονόμους που διακινούν αυτές τις αηδίες γινόμενοι ουσιαστικά συνένοχοι τέτοιων μεθόδων.

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι όμως που κατοικούν σε τέτοιους υπονόμους δεν είναι ανώνυμα, το κακό είναι όμως ότι, τους υποθάλπει η σιωπηλή ανοχή πολιτών και φορέων που άλλοτε αδιαφορώντας (ωχ αδελφέ μου τώρα, ποιος τους δίνει σημασία) και άλλοτε χρησιμοποιώντας τα, νομίζοντας προς όφελός τους, γίνονται ουσιαστικά συνένοχοι τέτοιων μεθόδων.

Είναι επιβεβλημένο θεωρώ σε εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά να ξεκινήσουν με δημόσιες δηλώσεις τους, αποκηρύσσοντας τέτοιες άθλιες πρακτικές πριν είναι πολύ αργά.

Για να δούμε ποιοι και πόσοι θα το πράξουν;

Γεώργιος Αθαν. Βαΐου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
HSCEP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ