facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Με τον Ιωάννη Οικονόμου, πρόσφατα στην Κρήτη, ο Χρίστος Λιάπης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/08/2021 00:01:14
Με τον Ιωάννη Οικονόμου, πρόσφατα στην Κρήτη, ο Χρίστος Λιάπης
Με τον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Ιωάννη Οικονόμου, μέχρι πρότινος Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πλέον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο,...

είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει για θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά και ευρύτερα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Κρήτη.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν τον προηγούμενο μήνα, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης», πριν το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στο οποίο εμφανίστηκαν διαδοχικά. Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Οικονόμου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:

«Ένας νέος πολιτικός, με σημαντική προσφορά έργου στον Τομέα της Γεωργίας, που έχει νευραλγική σημασία για τον νομό μας αλλά και για τη συνολική οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων υψηλών κυβερνητικών και θεσμικών καθηκόντων που αναλαμβάνει, εν μέσω δύσκολων συγκυριών.

Έχοντας την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί του ενδιαφέρουσες απόψεις και για το πεδίο των εξαρτήσεων και τη σχέση της αύξησης τους με τις ψυχοπιεστικές βιοκοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που δημιούργησε η Πανδημία του SARS-CoV-2, είμαι βέβαιος πως η ενίσχυση του χώρου της απεξάρτησης θα κρατηθεί ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα, με όρους ουσιαστικότητας και συγκεκριμένου σχεδίου που θα επικοινωνούν στους πολίτες το μήνυμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης της κάθε μορφής εξάρτησης».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ