27/1/2023
  


 
Με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης

Δημοσιεύθηκε από: Χρίστος Χ. Λιάπης  09/08/2022 20:21:34

Με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη συναντήθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις δομές του ΚΕΘΕΑ, στο νησί της Λέσβου, την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, Χρίστος Λιάπης. 

Ο Δρ. Λιάπης, αναφερόμενος στη θεσμική συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης, υπογράμμισε τη σημασία της «ενδυνάμωσης των κοινών δράσεων για την προαγωγή της πρόληψης και της απεξάρτησης, σε ένα σημαντικό κομμάτι  του Αιγαιοπελαγίτικου Ελληνισμού το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα να είναι ταυτόχρονα ακριτικός προμαχώνας αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της χώρας μας, ενώ προσφάτως δοκιμάστηκε και από τις ροές του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο έχει πολλά σημεία τομής και με το πρόβλημα των εξαρτήσεων, δεδομένων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που συχνά εμφανίζουν οι προσφυγικοί πληθυσμοί. 

Το ΚΕΘΕΑ θα είναι εμπράκτως, με τη συνεργασία και των Αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, αλλά και σε κάθε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη και δεν θα τους αφήσουμε να νιώσουν ποτέ μακριά μας, σε όποιο σημείο της πατρίδας μας και αν βρίσκονται, στον αγώνα για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις».Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDNPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ