facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο ο Χρίστος Λιάπης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/04/2023 17:25:46
Με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο ο Χρίστος Λιάπης

Με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, συναντήθηκε, την Παρασκευή 21 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, Χρίστος Λιάπης. Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ο οποίος μου έκανε την τιμή να με δεχθεί ως Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ στην Αρχιεπισκοπή των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στην πρωτεύουσα της Ηπείρου όπου βρίσκομαι για τις εργασίες του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας αλλά και για ανανέωση της άμεσης επαφής μου με τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το υψηλό κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΚΕΘΕΑ βοηθώντας, σε πανελλήνια κλίμακα και εν προκειμένω στον νομό των Ιωαννίνων, τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δίνουν καθημερινώς τη μάχη της απεξάρτησης. Μια μάχη στην οποία έχει πολλά να προσφέρει και η αρωγή της Εκκλησιάς, ιδιαίτερα όταν αυτή εκφράζεται με το παράδειγμα, τη διδαχή και τη συμβολή αρχιερατικών μορφών όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, το πνευματικό βάθος και τις ποιοτικές προσλαμβάνουσες του οποίου είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά πριν αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, όταν ο Ποιμενάρχης των Ιωαννίνων είχε ορισθεί και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Καλαμπάκα».


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ALUWI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ