facebook  youtube  twitter  instagram 16/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SUMMER CAMP (5-7 Ιουλίου) της BUDOKAI KAN HELLAS με συμμετοχή Καλαμπακιωτών αθλητών του «ΒUDO KARATE Μετεώρων» [71 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/07/2013 22:10:47
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SUMMER CAMP (5-7 Ιουλίου) της BUDOKAI KAN HELLAS με συμμετοχή Καλαμπακιωτών αθλητών του «ΒUDO KARATE Μετεώρων» [71 φώτος]

Ένα εντελώς ξεχωριστό γεγονός και μία μοναδική εμπειρία για τους αθλητές του KYOKUSHIN BUDOKAI HELLAS πραγματοποιήθηκε στον Αγιόκαμπο Λάρισας με τη συμμετοχή 60 αθλητών από τον πυρήνα της Κεντρικής Ελλάδος: την Καλαμπάκα, τον Αλμυρό, την Ευξεινούπολη, τη Ν. Αγχίαλο, τη Λάρισα και τον Παλαμά, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο πανέμορφο "Golden Beach Hotel"...

 


...Φυσικά αναφερόμαστε στο 1ο SUMMER CAMP της BUDOKAI KAN HELLAS, το οποίο έλαβε χώρα το τριήμερο 5, 6, 7 Ιουλίου 2013 με διοργανωτές τους επικεφαλής της BUDOKAI KAN HELLAS, Παπαπούλιο Ιωάννη, Γαλλιό Κωνσταντίνο και Αντώνη Λεωνίδα.

Με γνώμονες την πειθαρχία και την αντοχή των αθλητών το πρόγραμμα του SUMMER CAMP περιλάμβανε διπλές δίωρες προπονήσεις (μια πρωινή και μια απογευματινή) μέσα και έξω από τη θάλασσα που ωθούσαν τους αθλητές να υπερβαίνουν τα όρια και τις αντοχές τους.

Εκτελέστηκαν τεχνικές και ασκήσεις που συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση ενός πραγματικού μαχητή του Budokai, όπως ασκήσεις δύναμης, τεχνικές χτυπημάτων, ρίψεων, αυτοάμυνας, αγωνιστικές και παραδοσιακές τεχνικές, εγκλωβισμούς και κλειδώματα στο έδαφος.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι επικεφαλής της ΒUDOKAI ΚAN HELLAS: sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3 DAN, sensei Γαλλιός Κωνσταντίνος 4 DAN και sensei Λεωνίδας Αντώνης 3 DAN, ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή των προπονητών της Λάρισας sempai Τζήρα Αθανασίου 2 DAN και Δαλαμάγκα Γεωργίου 2 DAN.

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Στην πρώτη προπόνηση, μέσω ενός ενισχυμένου και ποικιλόμορφου προγράμματος, κατάλληλα διαμορφωμένου για το θαλάσσιο και παραθαλάσσιο περιβάλλον, δοκιμάστηκαν οι αντοχές των αθλητών, αναδείχθηκαν οι παραδοσιακές τεχνικές και εκτελέστηκαν έντονης δραστηριότητας ασκήσεις.

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Τη δεύτερη μέρα, στην πρωινή προπόνηση οι συμμετέχοντες αθλητές εξασκήθηκαν στις αγωνιστικές τεχνικές και τις ασκήσεις αυτοάμυνας ευρισκόμενοι μέσα στα νερά της δροσερής θαλάσσης, σε μία πρωτόγνωρη και ξεχωριστή εμπειρία.

Στη συνέχεια (λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση) ακολούθησε ομιλία με θεματικό επίκεντρο ενημέρωσης την ιστορία του BUDOKAI και του ιδρυτή της KAICHO, Jon Bluming 10 DAN, η οποία συνεχίσθηκε με τη μορφή σεμιναρίου αθλητικής διατροφής, καθώς δόθηκαν οδηγίες και συμβουλές για τις σωστές διατροφικές συνήθειες των αθλητών προ και μετά της κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Μετέπειτα στην απογευματινή προπόνηση δόθηκε βάση στις τεχνικές BUDOKAI με χτυπήματα και τις θεαματικές ρίψεις με ακινητοποιήσεις στο έδαφος.

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Την τρίτη και τελευταία μέρα του SUMMER CAMP οι αθλητές ασχολήθηκαν με τα παραδοσιακά katas του KYOKUSHIN BUDOKAI, την αυτοάμυνα που μπορεί να αναπτύξει κάθε αθλητής και τους αγώνες knock down πλήρους επαφής μέσα στη θάλασσα.

Το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου στέφθηκαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρης ζώνης 1ου και 2ου DAN υπό την εποπτεία των επικεφαλής της διοργάνωσης.

Ύστερα από μια κουραστική 4ωρη εξέταση πάνω στα kihon (τεχνικές), katas (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και tameshiwari (σπασίματα ξύλων με γυμνά χέρια και πόδια) οι αθλητές συνέχισαν ακούραστοι στην παραλία όπου πραγματοποιήθηκαν τα 30 KUMITE (30 αγώνες πλήρους επαφής διάρκειας 2 λεπτών) για το 1ο DAN και 40 KUMITE (40 αγώνες πλήρους επαφής διάρκειας 2 λεπτών) για το 2ο DAN ολοκληρώνοντας έτσι τη δοκιμασία της μαύρης ζώνης παρουσία πλήθους κόσμου και φίλων του αθλήματος.

Στις εξετάσεις είχαμε και μια συμμετοχή από την Καλαμπάκα, αυτή του Τσιάρα Χρήστου για το βαθμό του 1ου DAN.

Ως επιστέγασμα του τριημέρου με τις έντονες και εξαντλητικές προπονήσεις, τη συλλογή νέων εμπειριών και την ανάπτυξη δεσμών φιλίας μεταξύ των αθλητών, το βράδυ της Κυριακής διοργανώθηκε το Sayonara Party (αποχαιρετιστήριο πάρτι) στην πισίνα του ξενοδοχείου "Golden Beach Hotel", όπου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς της εκδήλωσης κ. Νασιούλη Βάιο (ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ –ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - AUTOGAS) και κ. Τατσιό-Πέτρου Άγγελο και Παναγιώτη (Βιομηχανία γλυκών «ΜΕΛΙ - ΚΕΝΤΡΙ») και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του CAMP.

Οι επικεφαλής της Ελληνικής Οργάνωσης ΒUDOKAI ΚAN HELLAS ευχαριστούν θερμά την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου "Golden Beach Hotel", κα. Βεατρίκη για την άψογη φιλοξενία, αλλά και τους ως άνω χορηγούς του CAMP που συνέλαβαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Ο σκοπός του SUMMER CAMP, που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία χάρις στους επικεφαλής του και την οργανωμένη και άψογη συνεργασία τους, επετεύχθη. Δεσμοί φιλίας αναπτύχθηκαν μεταξύ των αθλητών μέσω των κοινών εμπειριών, ενώ πολύτιμο κέρδος για όλους αποτέλεσε η αίσθηση ότι ανήκουν σε μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια, την οικογένεια της BUDOKAI ΚΑΝ HELLAS, έτσι αποφασίστηκε το SUMMER CAMP να γίνει θεσμός που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

OSU!!!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
I7EGQ
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ