facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Με συμμετοχή άνω των 100 αθλητών ολοκληρώθηκε το επετειακό 10ο WINTER CAMP της WKB Hellas [580 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/02/2022 22:36:10
Με συμμετοχή άνω των 100 αθλητών ολοκληρώθηκε το επετειακό 10ο WINTER CAMP της WKB Hellas [580 φώτος]

Μια συνάντηση-θεσμός για τους αθλητές του Kyokushin Budokai, μια αθλητική δοκιμασία σώματος και πνεύματος, το 10ο Winter Camp της WKB Hellas έλαβε χώρα το τριήμερο 18-19-20 Φεβρουαρίου 2022 στο Περτούλι Τρικάλων.

Η φετινή μεγάλη αθλητική χειμωνιάτικη διοργάνωση της WKB Hellas είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 10 ετών, γεγονός που προσέδωσε μια ιδιαίτερη έμφαση, χροιά και τόνο στη διοργάνωση. 

Αυτό φάνηκε και από την πολυπληθή συμμετοχή αθλητών που με την παρουσία και στήριξή τους αγκάλιασαν το θεσμό του WINTER CAMP της WKB Hellas. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από 100 αθλητές συμμετείχαν στη τριήμερη διοργάνωση, ενώ περί τους 170 αθλητές συμμετείχαν (το Σάββατο 19/2) στην ομαδική προπόνηση που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό - Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης.

Να επισημάνουμε ότι η αθλητική συνάντηση τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, του Δήμου Πύλης και της World Kyokushin Budokai, ενώ τον όλο συντονισμό είχε ο πρωτεργάτης του θεσμού «Winter Camp» και επικεφαλής της ελληνικής οργάνωσης Kyokushin Budokai, Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης 5 dan.

ΣΚΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ 10ο WINTER CAMP

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 18/2 οι αθλητές της PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club του Ιωάννη Παπαπούλιου μαζί με τους επίτιμους προσκεκλημένους (τον Kancho Pedro Roiz 8 dan και τον Shihan Daniel Sanchez 6 dan) αναχώρησαν οδικώς με λεωφορείο από το dojo στην Καλαμπάκα, κάνοντας δύο στάσεις, στα dojo Τρικάλων και Πύλης, για να παραλάβουν και τους υπόλοιπους αθλητές της PAPAPOULIOS Budokai Fighters Club.

Κατά την άφιξή τους στην Ελάτη τακτοποιήθηκαν στα δωμάτια του ξενώνα «Παπαναστασίου».

Το σφιχτά δομημένο πρόγραμμα του Winter Camp περιελάμβανε δίωρες και τρίωρες, πρωινές και απογευματινές προπονήσεις στην ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αίθουσα εκδηλώσεων του ξενώνα «Παπαναστασίου», καθώς και μία απογευματινή προπόνηση στο Εκθεσιακό - Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, όπως προαναφέρθηκε, κατά την οποία παρουσιάσθηκε και ένα σύντομο πρόγραμμα επιδείξεων πολεμικών τεχνών (αυτοάμυνας, δύναμης και πειθαρχίας).

Όμως αυτό που ανέμεναν πώς και πώς οι συμμετέχοντες ήταν οι εξωτερικές προπονήσεις. Η θέα και η πρόκληση του χιονισμένου τοπίου, αποζημίωσε τους πάντες. Η άγρια ομορφιά της υπαίθρου αλλά και ο χαμηλές θερμοκρασίες, παρά τον εκτυφλωτικό μεσημεριανό ήλιο, που επικρατούσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, δημιουργούσαν το απόλυτο σκηνικό δοκιμασίας, γεγονός που ανέβασε την αδρεναλίνη και το επίπεδο δυσκολίας των εξωτερικών προπονήσεων, ακόμα πιο ψηλά.

Το εν γένει προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακό kyokushin - kihon - kata, τεχνικές αγωνιστικού knock down, μαθήματα τεχνικών Budokai αλλά και ασκησιολόγιο σωματικής ενδυνάμωσης των αθλητών.

Επίσης, όπως είχε προαναγγελθεί, ο Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης 5 dan, είχε προσκαλέσει στη φετινή διοργάνωση ως επίτιμο προσκεκλημένο το εμβληματικό πρόσωπο σε διεθνές επίπεδο στο άθλημα του Budokai, Πρόεδρο της WKB, Kancho Pedro Roiz 8 dan, ο οποίος επισφράγισε με την παρουσία του την επετειακή διοργάνωση, καθώς και τον πολλάκις πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 6 dan.

Συνολικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι: Kancho Pedro Roiz, Shihan Daniel Sanchez, Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης, Shihan Αθανάσιος Καπνάς και ο Sensei Ιωαννίδης Κωσταντίνος.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το βράδυ του Σαββάτου 19/2 η WKB Hellas πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Εκεί τιμήθηκαν: οι προσκεκλημένοι δάσκαλοι, Kancho Pedro Roiz 8 dan και τον Shihan Daniel Sanchez 6 dan, o Shihan Αθανάσιος Καπνάς, ο Sensei Ιωαννίδης Κωσταντίνος στο οποία απονεμήθηκε και η πιστοποίηση του 3ου dan, ο επιχειρηματίας Πρεκατές Δημήτριος (ξενώνας «Παπαναστασίου»), η Νάνσυ Δήμου, ως εκπρόσωπος του χορηγού «Εισαγωγές Φρούτων - Klap Fruit PC» και η καθηγήτρια ισπανικών Ιωάννα Τέγου.

Επίσης απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και έπαθλα στους αθλητές και διαιτητές της WKB Hellas που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Branch Chief της WKB Hellas Shihan Παπαπούλιος Ιωάννης συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, για το ζήλο, την υπομονή και επιμονή τους στο να εκτελέσουν πιστά το ομολογουμένως απαιτητικό και επίπονο προπονητικό πρόγραμμα. Επίσης ευχαριστεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους που στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση κάθε χρόνο τέτοιο καιρό.

Ευχαριστεί επίσης τους Στεφανία Γκλάρα, Θωμαή Λαιμοδέτη και Γιάννη Γκλάρα για την πολύτιμη βοήθειά τους στο οργανωτικό και διεκπεραιωτικό κομμάτι στης όλης διοργάνωσης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι εκ μέρους της διοργανώτριας WKB Hellas, ο Branch Chief της WKB Hellas ευχαριστεί θερμά:

• τους προσκεκλημένους δασκάλους, Kancho Pedro Roiz 8 dan και τον Shihan Daniel Sanchez 6 dan, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν στο να αποκομίσουν οι αθλητές της WKB Hellas πλούσιες και σημαντικές εμπειρίες, χρήσιμες σΆ αυτό το ωραίο αθλητικό ταξίδι της ζωής τους,

• τον Sensei Ιωαννίδη Κωσταντίνο, που με την άρτια κατάρτισή του συνέδραμε τα μέγιστα στο εκπαιδευτικό κομμάτι του camp

• την καθηγήτρια ισπανικών Ιωάννα Τέγου για την πολύτιμη βοήθειά της στην επικοινωνία και διερμηνεία με τους φιλοξενουμένους

• τον υπεύθυνο του ξενώνα «Παπαναστασίου» για τη θερμή φιλοξενία

• το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, την Επιχείρηση «Εισαγωγές Φρούτων - Klap Fruit PC», και τους ιδιοκτήτες του, Νάνσυ Δήμου και Ανδρέα Καλαπανίδα, η συνδρομή και συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση της διοργάνωσης

• το Γραφείο Γενικού Τουρισμού TSIATSIOS TOURS (Τσιάτσιος Νεκτάριος Α.) για τις άψογες υπηρεσίες κατά τις μετακινήσεις των συμμετεχόντων στη διοργάνωση.

Ένα μεγάλο «OSU» σε όλους !!!



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72561
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ