1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πολλές διακρίσεις και κύπελλα επέστρεψαν οι Καλαμπακιώτες αθλητές από το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα "Kyokushin Fighting Style" της ΕΟΑ - Επικεφαλής της αποστολής o sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3 dan που αποτελεί και ιδρυτικό μέλος της ΕΟΑ [111 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  18/04/2013 18:31:19

Την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης «ΑΛΚΑΖΑΡ» στη Λάρισα το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας (ΕΟΑ) στο «Kyokushin Fighting Style»...

 

 

 

...Απολύτως προετοιμασμένοι για τη διοργάνωση, οι Καλαμπακιώτες αθλητές της σχολής «Budo Karate Meteora» έδωσαν δυναμικό "παρών" με τον Ιωάννη Παπαπούλιο 3 Dan (που αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας) να προΐσταται της αποστολής των συνολικά 66 αθλητών που διαγωνίσθηκαν στις κατηγορίες: παίδων, εφήβων και ανδρών.

Στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΑ στο «Kyokushin Fighting Style» έλαβαν μέρος συνολικά 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Η καλαμπακιώτικη αποστολή χάρις στους υψηλού επιπέδου αθλητές της κατάφερε να αποσπάσει αρκετές διακρίσεις και κύπελλα (περί τα 30) σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίσθηκε.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στον sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan ο οποίος έχει μεταδώσει στους αθλητές του όλη τη φιλοσοφία του KYOKUSHIN KARATE και τους έχει εκπαιδεύσει άριστα, γεγονός που αποδεικνύεται δοθείσης κάθε ευκαιρίας.

Εξάλλου και ο ίδιος δεν επαναπαύεται στις δάφνες των επιτυχιών της σχολής του αλλά διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις του και την εκπαίδευσή του στις Πολεμικές Τέχνες. Δεν είναι τυχαίο που ο θρύλος του KYOKUSHIN BUDOKAI Kaicho Jon Bluming τον έχρησε επισήμως Dai Shihan του KYOKUSHIN BUDOKAI στην Ελλάδα (όπως ανεφέραμε και σε παλαιότερο άρθρο), μαζί με τους έτερους επικεφαλής Sensei Κωνσταντίνο Γαλλιό 4 Dan και Αντώνη Λεωνίδα 3 Dan.

Ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3 dan συγχαίρει ιδιαιτέρως τους αθλητές του Χρήστο Ράικο και Γιώργο Παπία που αγωνίσθηκαν στις κατηγορίες των εφήβων και των ανδρών αντίστοιχα. Οι δύο αθλητές συμμετείχαν στους Αγώνες Επιλέκτων των κατηγοριών τους και κατάφεραν με την άριστη τεχνική τους να οδηγήσουν τον αγώνα στη φάση του «extra round». Ορισμένες όμως λεπτομέρειες στα σημεία τούς στέρησαν τη νίκη.

Τις θερμές του ευχαριστίες εκφράζει ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 3 dan προς όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες από την Καλαμπάκα για την άψογη συνεργασία που είχαν και τη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος «Kyokushin Fighting Style».

 

 
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59347
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ