facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΟΕΕ Θεσσαλίας στα Τρίκαλα για τις φορολογικές δηλώσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/04/2023 08:56:58
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΟΕΕ Θεσσαλίας στα Τρίκαλα για τις φορολογικές δηλώσεις

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων για την ενημέρωση και κατάρτιση των Οικονομολόγων, Λογιστών – Φοροτεχνικών, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, σεμινάριο με θέμα: «Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων - Συμπλήρωση όλων των εντύπων» με εισηγητή τον Νικόλαο Καλαμαρά, (Οικονομολόγος - Λογιστής Α΄ τάξης, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων - Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων).

Ο κος Καλαμαράς ανέλυσε τις νέες ρυθμίσεις για την ορθή συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2022, για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Αναφέρθηκε αναλυτικά στη συμπλήρωση των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Ν, και των κωδικών αριθμών, καθώς επίσης και στα σημεία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τη σωστή συμπλήρωση των οικονομικών δεδομένων των φορολογούμενων πολιτών και επιχειρήσεων.

Οι αναλυτικές σημειώσεις, που αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην εργασία των λογιστών, θα αποσταλούν με email στους συμμετέχοντες και θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα γραφεία του 7ου ΠΤ ΟΕΕ.

Στο σεμινάριο, στον χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, Γιώργος Χατζής, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών νομού Τρικάλων, Θωμάς Γρηγορίου αναφέρθηκαν στις πρόσφατες ρυθμίσεις για τη μείωση των ορίων υπογραφής από 50.000 σε 30.000 ευρώ και τη θεσμοθέτηση των αδειών ασθένειας, τοκετού ή θανάτου των λογιστών.

Ακόμη, ανέφεραν ότι το Π.Τ. Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους συλλόγους των λογιστών έχουν κάνει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις στην Κ.Δ. του ΟΕΕ και στην κυβέρνηση για την επίλυση θεσμικών και οικονομικών θεμάτων για τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς και την επαγγελματική κατοχύρωση και αναβάθμιση των Οικονομολόγων.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν επίσης, το μέλος της ΤΔ του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, Βασίλειος Τεντολούρης και ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης μέλος της Σ.τ.Α. του ΟΕΕ.

Για το Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Χατζής



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
QCLNY
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ