facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Με λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά και Σεβασμία Μονή Αγίου και Μεγάλου Μετεώρου - Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αγίων Μετεώρων [90 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/08/2022 19:55:12
Με λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά και Σεβασμία Μονή Αγίου και Μεγάλου Μετεώρου - Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αγίων Μετεώρων [90 φώτος]

Με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε απόψε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πανηγυρίζουσα φερώνυμη Iερά Μονή Αγίου και Μεγάλου Μετεώρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, συμπαραστατουμένων από μοναχούς και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Ακολουθία του Εσπερινού παρακολούθησαν με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια αρκετοί πιστοί, κάτοικοι της περιοχής και επισκέπτες, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι του Κλήρου και της Μοναστικής Πολιτείας των Μετεώρων, της περιφερειακής και δημοτικής αρχής, των σωμάτων ασφαλείας.



Θυμίζουμε ότι αύριο Σάββατο 6 Αυγούστου, κυριώνυμο ήμερα της Εορτής της Θείας Μεταμορφώσεως, και ώρα 4:00 π.μ. έως 10:30 π.μ., θα ψαλλεί Μεσονυκτικό, Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
RDNPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ