facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [374 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/06/2015 14:15:50
Με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [374 φώτος]
Διήμερες εκδηλώσεις εξετάσεων και απονομής έγχρωμων και μισής μαύρης ζωνών πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (17-18/6) στο χώρο της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων (τέρμα οδού Βυτουμά στην Καλαμπάκα)...

Οι αθλητές όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και καθ’ όλη τη χρονιά των μαθημάτων προετοιμάζονται τεχνικά και από απόψεως φυσικής κατάστασης προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις.

Παραδοσιακά την πρώτη μέρα εξετάσθηκαν οι μικρότερες ηλικιακά τάξεις, ενώ τη δεύτερη μεγαλύτερης ηλικίας. Ειδικότερα οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, αλλά και στην σωστή εκτέλεση των kihon, katas και kumite.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές της σχολής έβγαλαν ασπροπρόσωπο το δάσκαλό τους και προπονητή του κλάδου Budokai sensei Παπαπούλιο Ιωάννη 4 dan, καθώς οι επιδόσεις και το ταλέντο τους ήταν ικανά και σε τέτοιο επίπεδο για να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ανώτερη ζώνη.

Ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 dan δεν παρέλειψε στις συγχαρητήριες ευχές προς τους μαθητές του για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, να απευθυνθεί και στους γονείς που συνεχίζουν να αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και στην κατάρτισή του στον τομέα των πολεμικών τεχνών και να τους ευχαριστήσει γι αυτό, όπως και για την άριστη και επί σειρά ετών συνεργασία τους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H7DF6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ