facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Μαύρες ζώνες στους μικρούς αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [63 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/07/2015 20:39:53
Μαύρες ζώνες στους μικρούς αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων [63 φώτος]
Αν και το νεαρό της ηλικίας τους δεν τους επέτρεψε να συμμετάσχουν στις εξετάσεις μαύρων ζωνών στο WKB Summer Camp Hellas 2015, ωστόσο η ενασχόλησή τους με τις πολεμικές τέχνες από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους και το προχωρημένο επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει μέχρι σήμερα...

τους έδινε το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις ειδικές εξετάσεις για ηλικίες κάτω των 13 ετών και να διεκδικήσουν την πολυπόθητη μαύρη ζώνη.

Ο λόγος για τους τέσσερις αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan και του ενός αθλητή του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan, που τις προηγούμενες μέρες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα εξετάσεων στο χώρο της σχολής στην Καλαμπάκα.

Εξετάσθηκαν στην ύλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down, σε τεχνικές jiu jitsu, στην σωστή εκτέλεση των kihon και katas, αλλά και σε σπασίματα. Αποκορύφωση της εξέτασης ήταν τα 30 kumite στα οποία επιδόθηκαν με πάθος, αγωνιστικότητα και ισχυρή θέληση.

Οι επιδόσεις τους κρίθηκαν από τους κριτές όχι μόνο ικανές, αλλά και αντάξιες για την κατάκτηση της μαύρης ζώνης την οποία θα κληθούν να ξαναδιεκδικήσουν σε επόμενο Summer Camp, όταν πια υπερβούν το ηλικιακό όριο των 13 ετών.

Αξίζει να αναφερθεί η σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ αθλητών και δασκάλου, η οποία ήταν εμφανής κατά την απονομή των ζωνών στον τρόπο με τον οποίο έσπευδαν τα παιδιά να αγκαλιάσουν το δάσκάλο τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83772
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ