facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Μάγεψαν οι νεαρές Καλομοιριώτισσες!!! [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/08/2019 11:53:01
Μάγεψαν οι νεαρές Καλομοιριώτισσες!!! [φώτος]
Πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 14 Αυγούστου το βράδυ το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας. Όμως αυτό το πανηγύρι επιφύλασσε μια έκπληξη για όλους τους χωριανούς...

Με πρωτοβουλία μιας ομάδας νεαρών κοριτσιών βγήκαν από τα σεντούκια των κατοίκων του χωριού οι παλιές, ανεκτίμητης αξίας, φορεσιές της γιαγιάς. Σε χρόνο ρεκόρ οι νεαρές κοπέλες στολίστηκαν, με την αμέριστη βοήθεια των γυναικών του χωριού, έχοντας αρωγό πάντα την ακούραστη πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ελένη Ζαλαβρά. Βγήκαν από τις αυλές, και ντυμένες με την παραδοσιακή φορεσιά αντάμωσαν με τις άλλες της κάθε γειτονιάς.

Όλα τα καλντερίμια γέμισαν όμορφες και χαρούμενες Καλομοιριώτισσες, οι οποίες σαν ένα ζωντανό πολύχρωμο χαρούμενο ποτάμι με συνοδεία ζωντανής μουσικής κατευθύνθηκαν στην πλατεία. Μέσα σε μία πανδαισία χρωμάτων από τις εκπληκτικές παραδοσιακές γυναικείες φορεσιές αλλά και υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση.

Η χαρά στο πρόσωπο των παιδιών που συμμετέχουν και η περηφάνια των γονιών να τα βλέπουν να χορεύουν είναι η καλύτερη επιβράβευση για κάθε ένα που έβαλε το λιθαράκι του για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση,

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλομοίρας είναι πραγματική τιμή να συμμετέχει ενεργά δίπλα σε μια τέτοια νεολαία, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει, δηλώνοντας απερίφραστα πως δεν έχουμε λησμονήσει τις ρίζες μας και προχωράμε στο μέλλον έχοντας γερές βάσεις. Ευχαριστούμε τη νεολαία μας και περιμένουμε εναγωνίως την επόμενή τους κίνηση.

Το Δ.Σ.
του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλομοίρας

pankalomoira1

pankalomoira2

pankalomoira3

pankalomoira4

pankalomoira5

pankalomoira6

pankalomoira7

pankalomoira8

pankalomoira9

pankalomoira10

pankalomoira11

pankalomoira12

pankalomoira13

pankalomoira14



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
2Q01N
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ