facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



VIDEO - Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής - Οι αποφάσεις αναλυτικά

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/02/2021 13:06:38
VIDEO - Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής - Οι αποφάσεις αναλυτικά
Παρακολουθήστε στο παρακάτω video όσα συζητήθηκαν στη σημερινή διά τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων...

Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Να επισημάνουμε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 914.000 ευρώ (632.000 € για το ΓΕΛ και 282.000 € για το Δημ. Σχολείο Βασιλικής).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις (όπως δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) κλικάροντας σε καθένα από παρακάτω θέματα.

1. Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3 «Προστασία του περιβάλλοντος - Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

2. Έγκριση Τεχνικής Μελέτης & Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων».

3. Υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020» ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 3 «Προστασία του περιβάλλοντος - Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

4. Έγκριση Τεχνικής Μελέτης & Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων».

5. Απόφαση περί μη διακοπής και μη αλλαγής χρήσης λειτουργία του κτιρίου ή σε περίπτωση αλλαγής να αφορά σε δραστηριότητα η οποία δύναται να θεωρηθεί ότι δεν ενέχει στοιχεία κρατικής ενίσχυσης, τουλάχιστον έως την απόσβεση των προτεινόμενων για χρηματοδότηση παρεμβάσεων

Επίσης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη 4/3 θα συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ