facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Life In Style: Μαρσάλα, το χρώμα της χρονιάς που κυριαρχεί παντού το φετινό χειμώνα

Δημοσιεύθηκε από: FabZaria  22/11/2015 19:18:50
Life In Style: Μαρσάλα, το χρώμα της χρονιάς που κυριαρχεί παντού το φετινό χειμώνα
Νέα στήλη στο ekalampaka.gr: Life In Style. Από εδώ θα μιλάμε για μόδα, τάσεις, χρώματα, τεχνικές, συνταγές, tips, ομορφιά και για ό,τι κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη, πιο εύκολη, πιο θετική και αισιόδοξη...

Ξεκινάμε με το μαρσάλα: το χρώμα της χρονιάς που κυριαρχεί παντού το φετινό χειμώνα.

Ένα ζεστό, γήινο καφέ-κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα της χρονιάς, ένα χρώμα που «δηλώνει» αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, ένα χρώμα που σαγηνεύει, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς και θαλπωρής. Το «μαρσάλα», που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο κρασί που παράγεται στη Σικελία, είναι το χρώμα του 2015 σύμφωνα με γνωστή εταιρεία χρωμάτων Pantone, η οποία κάθε χρόνο (περί τα τέλη Δεκεμβρίου) ανακοινώνει το χρώμα του νέου έτους και στη συνέχεια βλέπουμε τις δεκάδες αποχρώσεις του να κυριαρχούν παντού.

Έτσι και φέτος το είδαμε σε επιδείξεις μεγάλων οίκων μόδας, στις τάσεις στα νέα προϊόντα μακιγιάζ και στις βαφές μαλλιών, σε καταλόγους υφασμάτων για λευκά είδη, πετσέτες, σεντόνια, κουρτίνες, χαλιά, ριχτάρια κλπ, στη διακόσμηση του σπιτιού μέχρι και σε χρωματικές παλέτες βαφών τοίχου.

Από τις αρχές του φθινοπώρου μάλιστα η παρουσία του στις ενδυματολογικές επιλογές έχει γίνει ακόμα πιο εμφανής μιας και ταιριάζει περισσότερο στο μουντό κλίμα της εποχής. Παρά το γεγονός ότι γενικά το κόκκινο είναι ένα δύσκολο στους συνδυασμούς του χρώμα, το μαρσάλα, είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι συνδυασμοί με άλλα χρώματα είναι ατελείωτοι, ενώ ταιριάζει εξίσου σε ξανθούς και μελαχρινούς τύπους δερμάτων και μαλλιών.

Είδαμε κορίτσια της πόλης μας να προτιμούν την shiny/disco εκδοχή του σε άνετα leggings που σου επιτρέπουν με το κατάλληλο πανωφόρι/τοπ και ένα statement αξεσουάρ να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φορέστε το, λοιπόν, άφοβα γιατί σε λίγο καιρό θα είναι passé…

FabZaria




Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ