facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Λάχανο μπουρδέτο

Δημοσιεύθηκε από: Συνεργάτης Ρ. Ο.  14/01/2019 10:49:45
Λάχανο μπουρδέτο
Ένα ασυνήθιστο γιαχνί από την Κέρκυρα, πλούσιο σε χρώματα με πολλά αρωματικά.

• Μερίδες: 6
• Χρόνος προετοιμασίας: 20'
• Χρόνος μαγειρέματος: 50'
• Έτοιμο σε:1 :10'...

ΥΛΙΚΑ

• 1 κιλό λάχανο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
• 250γρ. φύλλα από παντζάρια πλυμένα και χονδροκομμένα
• 50γρ. σέλινο ψιλοκομμένο
• ½ φλιτζάνι μάραθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 πράσα καθαρισμένα και χονδροκομμένα
• 1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας, διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι νερό
• 1 φλιτζάνι λάδι
• αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σοτάρετε τα πράσα και το σέλινο στο λάδι, μέχρι να μαλακώσουν, και προσθέτετε το λάχανο, τα φύλλα από παντζάρια και το μάραθο ή το μαϊντανό. Τα ανακατεύετε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να μαλακώσουν.

Προσθέτετε την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά και να μείνει μόνο με το λάδι του.

olivemagazine.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ZLUWI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ