facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το έργο της ύδρευσης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/06/2019 10:27:37
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το έργο της ύδρευσης
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Καλαμπάκας:...

H προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα (καθημερινά) από την Τρίτη 25/06/2019 μέχρι και την Πέμπτη 27/06/2019 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄, των ημερών αυτών στην πόλη της Καλαμπάκας και ειδικότερα στην οδό Καστρακίου, και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με οδό Αεροπόρου Μανδάλου έως τη διασταύρωση με την οδό Αγίων Αποστόλων.

Με μέριμνα και ευθύνη του αρμοδίου-υπεύθυνου εκτέλεσης των εργασιών, καθώς και τις σχετικές οδηγίες-υποδείξεις των υπαλλήλων-εργατών στα σημεία εκτροπής θα επιτρέπεται η διέλευση όλων των οχημάτων, εκ περιτροπής, δια μέσω της οδού Καρπάθου. Καθημερινά και μετά το πέρας των εργασιών ανά ημέρα, η οδός θα παραδίδεται κανονικά στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού προς ενημέρωση των χρηστών οδικού δικτύου.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Υφιστάμενες Υπηρεσίες μας, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
48236
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ