29/5/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

  


ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Και στο Δημαρχείο Τρικκαίων ενημερώνεστε πότε θα εξετασθεί η ένστασή σας για λάθη στα κτηματολογικά στοιχεία

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  02/12/2019 23:48:49
Από τον Ιούνιο του 2018 αναρτήθηκαν τα κτηματολόγια προσωρινά κτηματολογικά στοιχεία δηλαδή τα κτηματολογικά διαγράμματα και κτηματολογικοί πίνακες που αφορούν στην περιοχή του πρώην καλλικρατικού Δήμου Καλαμπάκας...

Ως γνωστόν ακολούθησε η περίοδος υποβολής ενστάσεων και αιτήσεων διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων, οι οποίες πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες επιτροπές.

Για τις δικάσιμους, δηλαδή το χρόνο και τον τόπο εξέτασης των ενστάσεων/αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται και στο Δημαρχείο Τρικκαίων, σύμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του οικείου δήμου:

Από τον Δήμο Τρικκαίων γίνεται γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων των τεσσάρων Καλλικρατικών Δήμων Καλαμπάκας, Πύλης, Τρικκαίων & Φαρκαδόνας της Π.Ε. Τρικάλων.

Το Γραφείο Κτηματογράφησης αφού επεξεργάστηκε τις Αιτήσεις Διόρθωσης/Ενστάσεις που υποβλήθηκαν, τις παρέπεμψε στις αρμόδιες Επιτροπές Ενστάσεων για εξέταση.

Για τον τόπο και το χρόνο συνεδρίασης των Επιτροπών Ενστάσεων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να  ενημερώνονται από το αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης, καθώς και από τον επίσημο ιστότοπο του φορέα/Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ www.ktimatologio.gr.

Επίσης, τα πινάκια των αιτήσεων διόρθωσης/ενστάσεων, εκτός από το Γραφείο Κτηματογράφησης, τοιχοκολλούνται στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς και στο Δημαρχείο Τρικκαίων (Ασκληπιού 18), στον 2ο όροφο και έχουν θέση πρόσκλησης για την παράσταση των ενδιαφερομένων στη συζήτηση.  

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικά άρθρα:

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Αναρτήθηκαν τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Κτηματολογικοί Πίνακες για το Ν. Τρικάλων - Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες
Θυμίζουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 18/06/2018 ξεκινάει η Ανάρτηση των Προσωρινών Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Πινάκων για τις για τις προκαποδιστριακές κοινότητες...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8H671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ