facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης οδών του Δήμου Μετεώρων εντός Κοινοτήτων και Σχεδίου Πόλεως Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/09/2022 13:43:23
Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης οδών του Δήμου Μετεώρων εντός Κοινοτήτων και Σχεδίου Πόλεως Καλαμπάκας

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος εισακούγοντας τις εισηγήσεις των Προέδρων και γνωρίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, έχοντας υπόψιν πάντα την οικονομική δυσκολία που περνάει η χώρας μας στο σύνολο και συγκεκριμένα ο Δήμος μας έδωσε εντολή για την άμεση εκκίνηση αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο μεριμνώντας για την ασφαλή διέλευση των πολιτών και των επισκεπτών στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Μετεώρων με ιδία κονδύλια έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση φθορών, μικρών και μεγάλων, στο οδόστρωμα καθώς και ασφαλτόστρωση σε τμήματα οδών που παρουσιάζουν σημαντικά προβλήματα εδώ και χρόνια, ξεκινώντας από τη κοινότητα Βασιλικής και Ελαφίου ενώ θα συνεχιστεί σε ολόκληρο το Δήμο Μετεώρων

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κ. Θώμο Γεώργιο, του Αντιδημάρχου Β΄ Τομέα κ. Μπατανίκα Νικόλαου και του προέδρου της Κοινότητας Βασιλικής και θα συνεχιστούν στο άμεσο χρονικό διάστημα σε κοινοτικούς δρόμους του Δήμου μας καθώς και εντός του Πολεοδομικού ιστού της Καλαμπάκας.

«Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με μείγμα ασφάλτου για να εξαλείψει λακκούβες, θρυμματισμούς, ρωγμές, μικρές υποχωρήσεις και ανωμαλίες στις περιοχές κυκλοφορίας».

Συνεχίζουμε παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και την συνεχόμενη αύξηση του κόστους των υλικών να είμαστε έμπρακτα κοντά στους Δημότες μας και να δίνουμε λύσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
L82I7
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ