facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ξεκινά αύριο 18/2 το 10ο WINTER CAMP της WKB Hellas - Επετειακή η φετινή διοργάνωση

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/02/2022 14:21:56
Ξεκινά αύριο 18/2 το 10ο WINTER CAMP της WKB Hellas - Επετειακή η φετινή διοργάνωση

Χρονιά-σταθμός είναι η φετινή για το WINTER CAMP της WKB Hellas, που ξεκινά αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 20 του μηνός.

Φέτος η μεγάλη αθλητική χειμωνιάτικη διοργάνωση της WKB Hellas συμπληρώνει 10 χρόνια. Αυτός ο δεκαετής κύκλος του WINTER CAMP κλείνει εμφατικά με μια ξεχωριστή διοργάνωση που έχει θεμελιώσει γερές βάσεις στο πέρασμα των ετών, και πλέον είναι έτοιμη να θέσει νέους στόχους και να ανανεωθεί στην αυγή της νέας δεκαετίας που ξεκινά.

Το WINTER CAMP της WKB Hellas έχει εδραιωθεί ως μια αθλητική συνάντηση την οποία έχουν τιμήσει ανελλιπώς με την υποστήριξή τους και τη φυσική παρουσία και τη συμμετοχή τους στο προπονητικό - διδακτικό πρόγραμμα, κορυφαία ονόματα του αθλητικού χώρου και δη των ΜΜΑ.

Το 10ο WINTER CAMP θα εμπλουτίσει με τις γνώσεις του και φέτος το πλέον εμβληματικό πρόσωπο σε διεθνές επίπεδο στο άθλημα του Budokai, ο Πρόεδρος της World Kyokushin Budokai, Kancho Pedro Roiz 8 dan, συνοδευόμενος από τον πολλάκις πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 6 dan.

Με αφορμή τα 10 χρόνια του WINTER CAMP της WKB Hellas σε όλους τους συμμετέχοντες, που αναχωρούν σήμερα για το Περτούλι Τρικάλων, θα διανεμηθεί ένα επετειακό φούτερ που -μεταξύ άλλων- συμβολίζει την ομοιογένεια, την ομαδικότητα και το κοινό πνεύμα συνεργασίας.

Τέλος, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στο μεγάλο χορηγό της φετινής διοργάνωσης, την Επιχείρηση «Εισαγωγές Φρούτων - Klap Fruit PC», η συνδρομή και συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική για την υλοποίηση της διοργάνωσης.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
ALUXI
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ