facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ξάνθη: Λοχίας έσωσε ηλικιωμένο από πτώση και ανακοπή [video]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  23/08/2019 10:41:48
Ξάνθη: Λοχίας έσωσε ηλικιωμένο από πτώση και ανακοπή [video]
Συγκλονίζει ο ηρωισμός ενός υπαξιωματικού του στρατού, ο οποίος έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν ηλικιωμένο γείτονά του, ο οποίος ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του...

Ο άνδρας αποδείχθηκε δύο φορές σωτήρας για τον ηλικιωμένο γείτονά του, που τον βλέπετε να κρέμεται στο κενό. Για τον ηλικιωμένο, ήταν μια ξαφνική ζαλάδα στο μπαλκόνι του σπιτιού του, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή. Έγειρε έξω στο κενό, αλλά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πρόλαβε να γαντζωθεί από το κάγκελο.

Εκείνη τη στιγμή ο λοχίας πεζικού, Χρήστος Γκιαουράκης, επέστρεφε σπίτι με τα δύο παιδιά του. Είδε τον ηλικιωμένο να κρέμεται στο κενό και χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε να βοηθήσει. Χρειάστηκε μάλιστα να σπάσει με τον ώμο του δύο κλειδωμένες πόρτες, της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος για να φτάσει στο μπαλκόνι και να αρπάξει τον ηλικιωμένο.

«Κάπου στα τριάντα, σαράντα δευτερόλεπτα τον έπιανα σχεδόν μόνος μου, δηλαδή δεν υπήρχε κάποιος άλλος μέχρι να έρθει να με βοηθήσει. Κάποια στιγμή ήρθαν άλλοι δύο κύριοι από πίσω μου, τον κρατήσαμε, τον ανεβάσαμε πάνω» δήλωσε ο λοχίας.

Τότε όμως ο ηλικιωμένος από το ισχυρό σοκ, τους έμεινε στα χέρια από καρδιά. «Έκανα εγώ την τακτική της ΚΑΡΠΑ, που το μαθαίνουμε συνέχεια στο στρατό, τον επανέφερα» είπε ο σωτήρας για δεύτερη φορά του άτυχου γείτονα.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται πια εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο πήγε όμως και ο λοχίας, με τραύματα στην ωμοπλάτη από τις πόρτες που αναγκάστηκε να σπάσει για να σώσει τον γείτονά του.

news247.gr, xanthinews.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1NW9K
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ