facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κρούσμα σε 30χρονη στην Νέα Ιωνία Βόλου «ανησυχεί» και την Καλαμπάκα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/06/2020 18:55:13
Κρούσμα σε 30χρονη στην Νέα Ιωνία Βόλου «ανησυχεί» και την Καλαμπάκα
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Νέας Ιωνίας Βόλου το κρούσμα σε 30χρονη έγκυο που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και όλοι βρίσκονται σε αναμονή του αποτελέσματος του τεστ που έγινε στο σύζυγό της ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα,...

αλλά και της ιχνηλάτησης στο συγγενικό της περιβάλλον, καθώς η μητέρα και ο πατέρας του συζύγου της με τους οποίους μένουν στο ίδιο σπίτι, είναι γυμναστές σε δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Ο φόβος είναι μήπως βγουν θετικά τα τεστ στα πεθερικά της 30χρονης, οπότε θα πρέπει να ξεκινήσει μετά ένας νέος κύκλος ιχνηλάτησης για παιδιά αλλά και εκπαιδευτικούς στα δημοτικά σχολεία στα οποία εργάζονται.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους γιατρούς η 30χρονη είναι πιθανό να κόλλησε τον κορωνοϊό, καθώς τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με Γερμανούς με τους οποίους διατηρούν φιλικές-κοινωνικές σχέσεις και αυτή και ο σύζυγός της.

Θυμίζουμε ότι και τα μοναδικά δύο κρούσματα κορονοϊού που είχαν καταγραφεί στη Μαγνησία αφορούσαν ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Νότιο Πήλιο.

Ανησυχία και στην Καλαμπάκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί φιλικά τους πρόσωπα στην Καλαμπάκα, τα οποία είχαν έρθει από τη Γερμανία για να επισκεφθούν τα Μετέωρα.

Αν αποδειχτεί ότι οι Γερμανοί φίλοι τους έχουν κορωνοϊό τότε ξεκινά διαδικασία ιχνηλάτησης και στην Καλαμπάκα σε μία περίοδο ευαίσθητη για τον τουρισμό στην περιοχή που επιχειρεί να κάνει επανεκκίνηση.

thessaliatv.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8I672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ