facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Κώστας Σκρέκας: Θα υπερασπιστούμε τα σύνορα μας απέναντι στον εκβιασμό του Ερντογάν με όλα τα μέσα που διαθέτουμε

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/03/2020 08:53:12
Κώστας Σκρέκας: Θα υπερασπιστούμε τα σύνορα μας απέναντι στον εκβιασμό του Ερντογάν με όλα τα μέσα που διαθέτουμε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποκύψει στην εκβιαστική τακτική του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν με τις μαζικές μετακινήσεις μεταναστών στα ελληνικά σύνορα, έδωσε την Τρίτη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN TV και την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7"...

Ο Υφυπουργός επισήμανε ότι «η Κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις, τόσο με τις τις ενέργειες που έκανε τους προηγούμενους μήνες όσο και από την άμεση αντίδραση της να θωρακίσει τα σύνορα όταν οξύνθηκε η κρίση. Οι διπλωματικές προσπάθειες του Πρωθυπουργού αποδίδουν», πρόσθεσε ο κ. Σκρέκας και αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στον Έβρο με τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στον αντίποδα, σημείωσε ο κ. Σκρέκας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να είναι απών και το μόνο που λέει μέχρι σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να έρθουν όλοι οι παράνομοι μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα.

Η διαχείριση του μεταναστευτικού/προσφυγικού προβλήματος από την Κυβέρνηση, είπε ο Υφυπουργός, δείχνει ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν.

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε απερίφραστα ότι όποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, θα επιστρέφει από εκεί που ήρθε. Εμείς δεν θέλουμε παράνομους μετανάστες να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο. Και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, μέσα από τη νομιμότητα, μέσα από τα εργαλεία που διαθέτουμε, να προασπίσουμε τα σύνορα μας», πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, διεμήνυσε ο κ. Σκρέκας.

Δυστυχώς, συμπλήρωσε ο Υφυπουργός, αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει η αντιπολίτευση και δεν συμφωνεί σε αυτό το οποίο συμφωνούν όλοι οι Έλληνες. «Οι Έλληνες λένε προστατέψτε τα σύνορα. Αυτό πρέπει να γίνει μάθημα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις» κατέληξε ο κ. Σκρέκας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8I67F
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ