27/5/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΥΤΑΣ - 6942678904

ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΥΤΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
με το συνδυασμό «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ»
με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Γεννημένος στις 31-05-1985 με καταγωγή από τη Θεοτόκο Χασίων του σημερινού δήμου Μετεώρων του νομού Τρικάλων, είμαι ο δευτερότοκος γιος του Ηρακλή και της Παναγιώτας Σιούτα και αδερφός του Γεώργιου Σιούτα. Είμαι αρραβωνιασμένος με την Παρασκευή Β. Τρέλλη από το Αγιόφυλλο Χασίων.

Έχω αποφοιτήσει από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και είμαι διπλωματούχος Μηχανικός Αυτοματισμού.

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκινά στην ελεύθερη αγορά και μετέπειτα εως και σήμερα στον ιδιωτικό τομέα.

Η ενασχόληση με τα κοινά, σε επίπεδο οικογενειακό, αρχίζει πολλές δεκαετίες πριν καθώς ο αείμνηστος παππούς μου, Γεώργιος Σιούτας, είχε διατελέσει επί σειρά ετών, πρώτος εκλεγμένος Γραμματέας, της τότε τοπικής κοινότητας Αχλαδέας. Η δική μου ενασχόληση, ξεκινά από τα μαθητικά χρόνια και συνεχίστηκε στα φοιτητικά καθώς ήμουν ενεργό μέλος τόσο στα σχολικά προεδρεία όσο και στα συμβούλια της σχολής μου, με δράσεις που επικεντρώνονταν στο να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές-φοιτητές με το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας.

Φτάνοντας στο σήμερα και έχοντας μια κληρονομιά από το ευρύτερο συγγενικό μου κύκλο, η οποία σχετίζεται κυρίως με τις αξίες της ηθικής και της ανιδιοτελούς προσφοράς, θεώρησα καθήκον μου να συνεχίσω να είμαι δραστήριος σε έργα που αφορούν τον τόπο μου και τους κατοίκους αυτού.

Ως απόρροια λοιπόν των παραπάνω και με όπλο την αγάπη και την πίστη που μου έδειξαν τόσο οι δικοί μου άνθρωποι αλλά και σε μεγάλο βαθμό πολλοί συντοπίτες της γενιάς μου και μη, συμπορεύομαι στο πλευρό του κυρίου Γιάννη Παπαμιχαήλ, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, ώστε να κάνουμε πράξη μαζί με εσάς αυτό που εκφράζει το όνομα του συνδυασμού μας, αλλά και ταυτόχρονα του μότο που χρησιμοποιούμε: Να πάμε τον τόπο μας ψηλά’

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Παπαμιχαήλ για την επιλογή μου στο ψηφοδέλτιό του καθώς είναι για εμένα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους με όραμα, παιδεία και καθαρό βλέμμα όταν κοιτούν τον άλλον στα μάτια.

Παλεύουμε για τη νίκη καθημερινώς και όχι μόνο για την πρώτη Κυριακή…


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H6CEP
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ