facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κώστας Πρεβέντης: «Ανεύθυνοι και τραγικοί»

Δημοσιεύθηκε από: Κώστας Πρέβεντης  20/03/2023 14:09:21
Κώστας Πρεβέντης: «Ανεύθυνοι και τραγικοί»

Καλ/κα 20-03-2023


Αγαπητοί μου συνδημότες,

Η ιστορία με τις ευθύνες στον δήμο Μετεώρων έχει πάρει τελικά τη μορφή ανέκδοτου, δημιουργώντας μια άκρως τοξική εικόνα.

Δυστυχώς για την δημοτική αρχή οι λέξεις ευθιξία και πολιτική ευθύνη έχουν καταντήσει κλισέ, κενές περιεχομένου και άνευ νοήματος.

Φίλοι μου,

Το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και πάλι στην επικαιρότητα, μετά την δημοσιοποίηση από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, των δημοσίων παρεμβάσεων των κατΆ εξοχήν υπευθύνων, του σκέλους της ευθύνης των όρων του διαγωνισμού, όπου ό ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο. Το γαϊτανάκι λοιπόν καλά κρατεί! Τους όρους τους βάζει η τεχνική υπηρεσία ο μεν, όχι τους όρους τους βάζει η οικονομική επιτροπή ο δε.

Δηλαδή όχι εγώ οι άλλοι, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο τριβών και αντιδικιών για την μετάθεση της ευθύνης και την ψευδαίσθηση της απαλλαγής!!!

Για το γεγονός ότι η ιστορία αυτή εκτόξευσε το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη (2.500.000 εκατομμύρια ευρώ για 2+1 έτη), στραγγίζοντας κάθε διαθέσιμο πόρο του δημοτικού προϋπολογισμού ούτε κουβέντα.

Για το γεγονός πως η επιλογή αυτών των όρων αποτελεί πράξη αναλγησίας, απέναντι στην κοινή λογική, αλλά και προς τους δημότες του δήμου, καθΆ ότι αυτοί- εμείς θα πληρώσουμε και πάλι τον λογ/σμό, ούτε κουβέντα!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Κι όλα αυτά αναιρώντας δημόσια ο ένας τον άλλο.

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Η αγωνία μας για να λάμψει η αλήθεια δεν θα μας κάνει να κλείσουμε τα μάτια στην «συνειδητή;» -δεν θέλω να το πιστεύω- λεηλασία του δημοσίου χρήματος. 

Αυτή η επικίνδυνη κρούστα των επικινδύνων χειρισμών, θα πρέπει κάποτε να πάρει τέλος.

Έχουμε ανάγκη ως νέα δημοτική αρχή από 1-1-2024, με δεδομένη την πολιτική βούληση, να δομήσουμε μια κουλτούρα απλότητας και διαφάνειας που θα καταργήσει άμεσα τη «δημιουργική ασάφεια» και θα θωρακίζει θεσμικά κάθε διαγωνισμό και όχι μόνον, αποθαρρύνοντας τους εραστές του παρασκηνίου.

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό 
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
B48X3
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ