facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα από την Τετάρτη 18/3

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/03/2020 14:04:49
Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα από την Τετάρτη 18/3
Το μήνυμα ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος έστειλε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, ανακοινώνοντας παράλληλα μια σειρά νέων μέτρων για την πρόληψη εξάλειψης του κορωνοϊού...

Μεταξύ αυτών, το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων -πλην συγκεκριμένων μαγαζιών- αλλά και υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όσους ταξιδιώτες επιστρέφουν στην Ελλάδα.

«Σημασία έχει να τηρηθούν τα μέτρα» είπε η κ. Πελώνη, και συνέχισε: «Φήμες περί καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι παραπληροφόρηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Την ίδια ώρα, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θα κλείσουν τα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, βενζινάδικα, ό,τι συνδέεται με την τροφοδοσία της αγοράς, ηλεκτρονικά καταστήματα και συνεργεία.

Ωστόσο θα κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα, όπως είπε η ίδια, εξηγώντας ότι τα μέτρα θα εξειδικευτούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, η κ. Πελώνη ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού, αποφασίστηκε ότι όποιος έρχεται από το εξωτερικό θα μπαίνει υποχρεωτικά σε περιορισμό για 14 ημέρες.

Επίσης:

- Αναστέλλεται ως τα τέλη Απριλίου η ισχύς του δακτυλίου

- Επιβάλλονται πρόστιμα 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

«Η κυβέρνηση κλιμακώνει διαρκώς την εφαρμογή του σχεδίου που είχε καταρτίσει με την πρώτη ΠΝΠ. Στο πλαίσιο αυτό το υπ. Υγείας αποφάσισε την επέκταση των προληπτικών μέτρων για την επέκταση του κορωνοϊού» είπε η κ. Πελώνη, και εξήγησε πως το μέτρο αναστολής και άλλων επιχειρήσεων θα τεθεί σε λειτουργία από την Τετάρτη 18/3/2020.

cnn.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EH6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ