facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κορωνοϊός: 35 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Έφτασαν συνολικά στα 530

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  21/03/2020 17:59:52
Κορωνοϊός: 35 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Έφτασαν συνολικά στα 530
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν, όπως κάθε μέρα, για την κατάσταση...

35 είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες, γεγονός που ανεβάζει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας μέχρι στιγμής στα 530 ενώ τα περισσότερα βρίσκονται στην Αθήνα.

98 εξ αυτών έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται αγγίζει τους 100 με 18 εκ των οποίων να είναι διασωληνωμένοι. Παράλληλα 19 ασθενείς πήραν εξιτήριο.

Από τους 13 νεκρούς στην χώρα μας οι 12 είχαν σοβαρά νοσήματα, ενώ ο άλλος ήταν 80 ετών. Μόνο μία από τους νεκρούς ήταν γυναίκα.

Ο κ. Τσιόδρας μίλησε ξεκάθαρα για έναν “ύπουλο εχθρό” που όχι μόνο δεν σέβεται ηλικίες και σύνορα, αλλά δεν σέβεται και αυτούς που… δεν τον υπολογίζουν.

Λύγισε και δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν φανερά φορτισμένος στην ενημέρωση, καθώς σε πολλά σημεία κόμπιαζε και του έβγαιναν δύσκολα οι λέξεις.

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε κραυγή αγωνίας προς όλους τους πολίτες ώστε να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης και τα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

“Είναι οι πατεράδες μας και οι μανάδες μας” είπε φανερά φορτισμένος ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας, μιλώντας για τις ευπαθείς ομάδες αλλά για τις ηλικίες όσων έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως είναι κρίμα για όλους αυτούς που σέβονται το “Μένουμε Σπίτι”, να τους χαλούν την εικόνα κάποιοι που το παίρνουν αψήφιστα.

Χαρδαλιάς: Πριν από 24 μέρες η Ιταλία είχε τα δικά μας δεδομένα

Παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και πως οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες.

Μάλιστα για να “ταρακουνήσει” παραπάνω τους πολίτες, ανέφερε πως η Ιταλία πριν 24 μέρες είχε περίπου τα κρούσματα και τους νεκρούς που έχουμε εμείς σήμερα.

newsit.gr



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
0M883
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ