facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Με πολύ κόσμο και στην Καλαμπάκα ο Χατζηγάκης [57 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  20/04/2023 21:38:53
Με πολύ κόσμο και στην Καλαμπάκα ο Χατζηγάκης [57 φώτος]

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες του νομού μας διατηρεί ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μικέλης Χατζηγάκης. Συχνές, άλλωστε, είναι κατά το τελευταίο διάστημα οι συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από το επιτελείο του σε διάφορες συνοικίες των τεσσάρων δήμων του νομού Τρικάλων. Συγκεντρώσεις οι οποίες, σημειωτέον, δεν είχαν εκλείψει και σε πρότερο χρόνο, μη αμιγώς προεκλογικό, καθώς ο Μικέλης Χατζηγάκης, θέλοντας να «πιάσει» τον παλμό των τοπικών κοινωνιών, πάντα επιζητά την αμεσότητα της επαφής με τους πολίτες. 

Μία από αυτές τις συγκεντρώσεις απόψε ήταν στην Καλαμπάκα στο καφέ Cloud, όπου αρκετός ήταν ο κόσμος ("όλων των ηλικιών και χρωμάτων", όπως και ο ίδιος ανέφερε στην πρόσκλησή του) που ανταποκρίθηκε με ζέση στο κάλεσμά του για μία συζήτηση με κύριο αντικείμενο τη βαριά βιομηχανία της περιοχής μας, τον τουρισμό. 

Ο Μικέλης Χατζηδάκης είχε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να εκθέσει τις προτάσεις του ανοίγοντας το φάσμα του τουριστικού προϊόντος από τον περιπατητικό τουρισμό μέχρι το θρησκευτικό -που ανθίζει στην περιοχή μας λόγω των Μετεώρων και των Ιερών Μονών- και από τον οικοτουρισμό μέχρι τον πολιτισμικό τουρισμό.

Επίσης αναφερόμενος στα γεγονότα της πρόσφατης επικαιρότητας η τοποθέτησή του ήταν απολύτως σαφής και ξεκάθαρη και μίλησε με αλήθειες.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολύ κόσμο και στην Καλαμπάκα ο Χατζηγάκης 

Ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος έδωσε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο κάθε ηλικίας στο Καφέ Cloud της Καλαμπάκας.

Ο νέος υποψήφιος Βουλευτής έχοντας ασχοληθεί εμπεριστατωμένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με αιχμή τον τουρισμό κατέθεσε τις ολοκληρωμένες θέσεις και το πρόγραμμά του ζητώντας από τους συμπολίτες μας την στήριξή τους.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως από την Καλαμπάκα και το ξενοδοχείο Grand Meteora είχε ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια που συνεχίστηκε με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια σε μεγάλη εκδήλωση στα Τρίκαλα όπου ο Μικέλης Χατζηγάκης ξεδίπλωσε το πρόγραμμα και τις τεκμηριωμένες απόψεις του για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

“Στα Μετέωρα που προσελκύουν περίπου 2.500.000 τουρίστες κάθε χρόνο”, τόνισε ο Μικέλης Χατζηγάκης, “εκείνο που θα πρέπει να δουλέψουμε είναι το πώς θα κρατήσουμε τους επισκέπτες μας περισσότερες ημέρες εδώ. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να αναδείξουμε παράλληλα με τον θρησκευτικό τουρισμό και τον οικοτουρισμό στον ασυναγώνιστο ορεινό μας όγκο καθώς επίσης να προβάλουμε τα τοπικά μας προϊόντα που θα προσελκύσουν επενδυτές και επιπλέον επισκέπτες”. 



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
50458
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ