17/1/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία 

 

 

 


 

 Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/05/2020 15:35:41
Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές, Δριτσέλη Παναγιώτα και Σιμορέλη Χρήστο, τον γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα της ΝΕ Νταούλα Σταύρο και Μπάτζιο Χρήστο, καθώς και στελέχη της τοπικής οργάνωσης Καλαμπάκας, στην λαϊκή αγορά και τις επιχειρήσεις της περιοχής...

Στην διάρκεια της περιοδείας, δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να ενημερωθούν για τις νέες συνθήκες και την νέα πραγματικότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται μετά το lockdown και την υγειονομική κρίση. Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής από την Κυβέρνηση δεν μπορούν να αναχαιτίσουν το δυσμενές κλίμα στην αγορά ενώ έντονα εκφράστηκε η αγωνία του αγροτικού κόσμου για ισχαιμική στήριξη από την Πολιτεία.

Τονίστηκε, δε, ότι στην οικονομία τα πράγματα θα γίνονται κάθε μέρα και πιο δύσκολα και υπογραμμίστηκε ότι εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως πολιτικές επιλογές που αφήνουν το αποτύπωμά τους. Έτσι, το δίλλημα γίνεται κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρο. Είτε θα υπάρξουν πρωτοβουλίες και δημόσιες πολιτικές για τη στήριξη της κοινωνίας, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είτε πολιτικές που αξιοποιούν την κρίση ως ευκαιρία για αναδιάρθρωση της οικονομίας και διάλυση της εργασίας.

Τέλος, σημειώθηκε ότι αυτές τις μέρες θα επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων και την πίεση προς την Κυβέρνηση να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7FHR
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ