facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κλειστή η Πίνδου από 29/11 έως 3/12 - Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  28/11/2021 16:19:42
Κλειστή η Πίνδου από 29/11 έως 3/12 - Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών παροχής δικτύου φυσικού αερίου σε τμήματα της οδού Πίνδου στη πόλη της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων:...

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Μετεώρων και Ιωαννίνων και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη συμβολή της οδού Πίνδου με την οδό Μετεώρων θα κατευθύνονται δεξιά και μέσω των οδών Μετεώρων-Ιωαννίνων θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Μ.Α λεξάνδρου και Κονδύλη και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη διασταύρωση της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά θα κατευθύνονται αριστερά και μέσω των οδών Δημακοπούλου-Κρήτης-Θάσου θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

• Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Πίνδου μεταξύ των οδών Κονδύλη και Οικονόμου και στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα ενώ τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων (με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Ιωάννινα), στη διασταύρωση της οδού Πίνδου με την οδό Δημουλά θα κατευθύνονται αριστερά και μέσω των οδών Δημακοπούλου-Κρήτης-Θάσου θα εξέρχονται εκ νέου στην οδό Πίνδου.

Η επιβολή των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ισχύει από τη Δευτέρα 29/11/2021 έως και την Παρασκευή 03/12/2021 και κατά τις ώρες από 07:00 έως την 15:00 των ημερών αυτών, ενώ με το τέλος των εργασιών η οδός θα παραδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές - παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων και το Τ.Τ. Τρικάλων να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης (κατακόρυφης κ.α.), αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.


Σχετικά άρθρα:

Φυσικό αέριο - Eργασίες εκσκαφών επί της οδού Πίνδου στην Καλαμπάκα
Επισυνάπτονται αίτηση, απόφαση του Δήμου, τεχνική έκθεσή και κυκλοφοριακές μελέτες για εργασίες εκσκαφών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν επί της οδού Πίνδου στην Καλαμπάκα που αφορούν στην κατασκευή αγωγού παροχής φυσικού αερίου...



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
O0KMW
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ