26/6/2019

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

  

 

 

 Κλείνει από Δευτέρα και για 10 ημέρες η Τρικάλων και άλλες οδοί για το έργο της ύδρευσης - Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/01/2019 12:45:04
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων ορίσθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ομαλή εκτέλεση - πρόοδο των εργασιών αντικατάστασης και επέκτασης εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε οδούς του Δήμου Μετεώρων (πόλη της Καλαμπάκας):...

1. Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 14/01/2019 μέχρι και την Τετάρτη 23/01/2019 κατά τις ώρες από 07:30΄ - 15:30΄ των ημερών αυτών, στην οδό Τρικάλων και στο τμήμα μεταξύ της συμβολής αυτής με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία Δημαρχείου.

2. Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οχημάτων επί της οδού Τρικάλων στην Καλαμπάκα (στο ρεύμα από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα) και στο τμήμα μεταξύ της συμβολής αυτής με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία Δημαρχείου.

3. Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 14/01/2019 μέχρι και την Τετάρτη 23/01/2019 κατά τις ώρες από 07:30΄ - 15:30΄ των ημερών αυτών, στις κάτωθι οδούς:

• Στην οδό Περικλέους στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γ. Κονδύλη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

• Στην οδό Σοφοκλέους στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γ. Κονδύλη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

• Στην οδό Σιδηροδρόμου στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Χατζηπέτρου έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

• Στην οδό Ομογ. Αμερικής στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Μάη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

• Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Χατζηπέτρου έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων και

• Στο τμήμα της Δημοτικής οδού μεταξύ των οδών Τρικάλων με τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Θ. Οικονόμου.

Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, θα επιτρέπεται η διέλευση των Τουριστικών Λεωφορείων και Λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
NoComments (12/1/2019 2:03:02 μμ):

Οχι ρε φίλε και εγώ πως θα παρκαρω απο την μεριά που απαγορεύεται για να είμαι μπροστά απο το μαγαζί αδιαφορώντας για την παρακώλυση κυκλοφορίας που προκαλώ?


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 

καιρός Καλαμπάκα


 
Προτεινόμενα άρθρα
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ