facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων: Συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή, μέσω τηλεδιάσκεψης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  09/06/2020 17:43:49
Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων: Συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή, μέσω τηλεδιάσκεψης
Την Παρασκευή 5/6, συνεδρίασε η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη...

Κατά την διάρκειά της, όλα τα τοπικά στελέχη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας και οργανωτικής δομής εκθέτοντας εκτενώς τις θέσεις τους στον Γραμματέα του Κινήματος.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνεδρίαση του οργάνου, μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς και η έναρξη επισκέψεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νόμου, πάντα με την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Επίσης συζητήθηκαν εκτενώς τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό μας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την πολύτιμη συμμετοχή και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αναλυτική γνωστοποίηση των θέσεων μας από τους αντίστοιχους τομείς του Κινήματος στο Νομό Τρικάλων τόσο για τα ζητήματα του τόπου μας όσο βεβαίως και για εκείνα που πανελλαδικά απασχολούν τον ελληνικό λαό, στην νέα πραγματικότητα που βιώνει υπό, τη σκιά μάλιστα των ανεπαρκών κυβερνητικών εξαγγελιών.

Το Κίνημα Αλλαγής, πιστό στις αρχές της παράταξης μας θα συνεχίσει να ασκεί ουσιαστική, υπεύθυνη και σκληρή αντιπολίτευση, όταν αυτό απαιτείται, μακριά από λαϊκισμούς και κραυγές εντυπωσιασμού, όπως άλλωστε πράττει από την έναρξη της πανδημίας.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1O804
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα












































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ