4/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Κεφαλονιά: Αυτό είναι το ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν μπροστά από τράπεζα

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/12/2016 12:59:02
Σε μία πρωτότυπη δράση προχώρησε το πρωί το Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς, στολίζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεμένα σπίτια από χαρτί, μπροστά από γνωστή τράπεζα στο Αργοστόλι...

Τα μέλη του Ριζοσπαστικού Κινήματος, που γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά, μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς και πραγματοποίησαν ομιλία για τις συμφωνίες των τραπεζών με εταιρείες διαχείρισης των κόκκινων δανείων, αλλά και για τις πρακτικές, ''τόσο των τραπεζών, όσο και τις κυβέρνησης που οδηγούν κάθε μέρα σε κατασχέσεις, ακόμα και πρώτης κατοικίας''.

Το κάθε σπιτάκι είχε και ένα όνομα που αντιπροσώπευαν τους ιδιοκτήτες που κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους, ακόμα και για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ. Στο τέλος της δράσης, τα μέλη του κινήματος μπήκαν την τράπεζα και πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, δηλώνοντας στον υποδιευθυντή του υποκαταστήματος για το γεγονός ότι το Κίνημα σκοπεύει να υπερασπιστεί τις περιουσίες των Κεφαλονιτών. «Από εδώ και πέρα θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε προσπάθεια κατάσχεσης», είπαν χαρακτηριστικά.

kefalonitikanea.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
OZJLV
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ